Facebook Pixel "Πάει ο ΠΑΣ να γίνει η Λέστερ της Ελλάδας;"!
| 2016-11-01 00:17:00

"Πάει ο ΠΑΣ να γίνει η Λέστερ της Ελλάδας;"!

"Πάει ο ΠΑΣ να γίνει η Λέστερ της Ελλάδας;"!

Διαβάστε το τι απάντησε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στην ΕΠΙΚΗ ερώτηση που του έγινε μετά το ματς με τον Παναιτωλικό!

Είναι δυνατόν ο ΠΑΣ να γίνει η Λέστερ της Ελλάδας; Μπορεί η ομάδα του Γιάννη Πετράκη να κάνει ότι έκανε ο Κλαούντιο Ρανιέρι πέρυσι στην Αγγλία;

Ο Κρητικός τεχνικός δεν θέλει να ακούει για κάτι τέτοιο γιατί μόνο ζημιά μπορεί να κάνει.

Μετά την σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο ο προπονητής του ΠΑΣ ανέφερε τα εξής:
Αναλυτικότερα:

«Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες, όνειρα και είναι οργανωμένη. Σε συνδυασμό με το ότι γυρίσαμε το ματς, όλα αυτά ανεβάζουν τη δυσκολία που είχαμε και δείχνουν ότι πετύχαμε μια σπουδαία νίκη.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία, την ψυχή, τη θέληση, τη συγκέντρωση και την πειθαρχία.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός μας απείλησε μόνο με περιφερειακά σουτ. Δώσαμε λύσεις σ' αυτό το πρόβλημα και με το παιχνίδι που επιχειρήσαμε είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, βάλαμε δύο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα και ο Παναιτωλικός μας απείλησε μόνο από στημένα και περιφερειακά σουτ».

Για το μυστικό της επιτυχίας:
«Όλα τα μέλη που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ κάνουν πολύ καλά τη δουλειά. Έχουμε καλό γυμναστή και γυμναστή τερματοφυλάκων. Ο Περιστερίδης και ο Πασχαλάκης δεν είχαν πολλά παιχνίδια, όλα αυτά απαιτούν δουλειά, δεν υπάρχουν μυστικά».

Τι μέτρησε για την νίκη:
«Η θέληση και η νοοτροπία. Βοήθησε και ο Μαμπουλού. Όλα κρίνονται στην ισορροπία. Δεν χάσαμε την εικόνα μας. Κάναμε καλό ματς».

Για το αν ο ΠΑΣ προβάρει το ευρωπαϊκό του κοστούμι με μια τέτοια νίκη:

«Είμαστε ακόμα στην 6η αγωνιστική για μας, 7η για τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να φτάσεις κάπου και ακόμα πιο δύσκολο να διατηρηθείς. Δεν ψηλώσαμε ξαφνικά. Το ξέρουν οι παίκτες και δεν πρέπει να χάσουμε την ηρεμία μας».

Για το αν αισθάνεται ότι φέτος έχει λύσεις από τον πάγκο:
«Μου δίνετε την ευκαιρία να σας πω ότι η διαφορά δεν είναι ότι δεν είχαμε λύσεις τα προηγούμενα χρόνια. Η διαφορά μας είναι ότι οι ρολίστες έγιναν πρωταγωνιστές. Τα παιδιά που απαρτίζανε σήμερα την ενδεκάδα δεν ήταν πρωταγωνιστές πέρυσι. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Πόσο δουλεύουμε και πόσο εξελισσόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος που συμβαίνει αυτό που εσείς αποτιμάτε».

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά τη νίκη:
«Είμαι υπερήφανος γι' αυτούς».

Για το αν ο ΠΑΣ πάει να γίνει Λέστερ της Ελλάδας:
«Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, μόνο ζημιά θα μας κάνει, ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα, ούτε Λέστερ. Δύσκολα χτίζεις, εύκολα το χαλάς, δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, θα δούμε που θα μας πάει αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags