Facebook Pixel Την "είπε" στον Γκιρτζίκη ο Κουτσοκούμνης
| 2016-11-01 13:56:00

Την "είπε" στον Γκιρτζίκη ο Κουτσοκούμνης

Την "είπε" στον Γκιρτζίκη ο Κουτσοκούμνης

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στην επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη, προς τις ΕΠΣ όλης της χώρας, τονίζονας, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει, πως αυτά που ισχυρίζεται ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είναι «έξω από κάθε έννοια λογικής»!

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης στην επιστολή του προς τις ΕΠΣ κινδυνολογεί υποστηρίζοντας πως η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ «αποτυπώνει απέχθεια» προς τις Ενώσεις!

Αναλυτικά η επιστολή Γκιρτζίκη:

«Η σύνθεση της προσωρινής επιτροπής που ορίστηκε στην ΕΠΟ αποτυπώνει απέχθεια προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κι ασέβεια προς το κύτταρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις ΕΠΣ, που τέθηκαν εκτός της διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι η στιγμή που πρέπει όλες οι Ενώσεις της Ελλάδας να ορθώσετε το ανάστημά σας, διότι πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ακριβώς είναι ο σχεδιασμός», κάνοντας επιπλέον λόγο για μεθόδευση από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Αμέση ήταν η αντίδραση του επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, στους ισχυρισμούς του Γκιρτζίκη, με τον Κύπριο παράγοντα να απαντά με αιχμηρό ποστ στο Facebook.

Αναλυτικά η απάντηση του Κουτσοκούμνη:

«Οι Ενώσεις (ΕΠΣ) δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Δυστυχώς κάποιοι, για λόγους που δεν είναι εντελώς κατανοητοί, προσπαθούν να ενσπείρουν ανησυχία και φόβο στις ΕΠΣ για την υπόσταση τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έξω από κάθε έννοια λογικής». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags