Facebook Pixel Ξεκουράζει τρεις ο Μπέντο, εκτός Μάριν και Σιόβας
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-01 14:38:00

Ξεκουράζει τρεις ο Μπέντο, εκτός Μάριν και Σιόβας

Ξεκουράζει τρεις ο Μπέντο, εκτός Μάριν και Σιόβας

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Αστάνα τους Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα, ενώ για άλλους λόγους (τραυματισμοί) θα μείνουν στην Αθήνα οι Μάριν, Σιόβας και Ντε Λα Μπέγια

Οι τρεις παίκτες δεν θα είναι στην αποστολή προκειμένου να πάρουν ανάσες μετά τις συνεχείς συμμετοχές του και εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης στην Αθήνα θα μείνουν ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, που κρίθηκε ανέτοιμος παρότι προπονείται πλέον κανονικά (ίσως είναι βασικός στο ντέρμπι), καθώς και οι Δημήτρης Σιόβας και Μάρκο Μάριν, που παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις.

Υπενθυμίζεται πως εκτός λίστας για τα ευρωπαϊκά ματς είναι οι Πάρντο, Πασιένσια, Μανιάτης και Ζντιέλαρ. 

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης (3/11) με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League. Ύστερα από την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωΐ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής του Θρύλου, κ. Πάουλο Μπέντο, ανακοίνωσε την αποστολή γι' αυτό το μακρινό ταξίδι και τον αγώνα που θα γίνει στην «Astana Arena».

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα, Βούρος.

Ο Μάριν αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική δεξιά αισθάνθηκε ο Σιόβας ενώ ο Ντε Λα Μπέγια προφυλάσσεται ώστε να επιστρέψει πανέτοιμος στη δράση. Μαζί με τους τρεις προαναφερθέντες εκτός αποστολής έχουν μείνει και οι: Ντα Κόστα, Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ζντιέλαρ, Μανιάτης και Πασιένσια.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags