Facebook Pixel "Θέλουμε ρεβάνς από τον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-02 17:00:00

"Θέλουμε ρεβάνς από τον Ολυμπιακό"

"Θέλουμε ρεβάνς από τον Ολυμπιακό"

«Εκδίκηση» για την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκη» αναζητά ο τεχνικός της Αστάνα, Στάνιμιρ Στοΐλοφ

Αναλυτικά:

«Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας» είπε αρχικά και συνέχισε: «Οι ποδοσφαιριστές μου γνωρίζουν καλά ότι πρέπει να παίξουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που προηγούνται στον όμιλό μας. Χάσαμε στο προηγούμενο ματς και τώρα θέλουμε τη ρεβάνς από τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με υπευθυνότητα».

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει: «Δυστυχώς έχουμε πολλούς τραυματίες. Ο Σίτοφ είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά το ερώτημα παραμένει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ο Άνισιτς έχει πρόβλημα και δεν είναι ακόμη έτοιμος. Έχουμε δέκα παίκτες συν τους πιο νέους, που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Αυτή είναι η μοίρα μας, αφού παλεύαμε για τρεις στόχους και έτσι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιες καταστάσεις. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στον καταρτισμό της ενδεκάδας και θα δούμε ποιοι και πώς θα παίξουν».

Η Αστάνα κατέκτησε προ ημερών το πρωτάθλημα στο Καζακστάν για τρίτη διαδοχική χρονιά και τώρα ρίχνει όλο το βάρος στην ευρωπαϊκή διάκριση. «Θέλουμε να παίξουμε στην επόμενη φάση του Europa League και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αποκλεισμό. Το επίπεδο στην Ευρώπη είναι διαφορετικό. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μας αφήνουν να κάνουμε ροτέισον. Έχουμε δέκα παίκτες και αυτοί θα παλέψουν» είπε ο Στοΐλοφ και, αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, πρόσθεσε:

«Πάντα απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είναι δεδομένο πως σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός θα υπάρχουν καλοί παίκτες. Όμως και οι δικοί μου θα το παλέψουν. Την προηγούμενη χρονιά παλέψαμε με ομάδες δέκα φορές καλύτερες από εμάς. Στο ποδόσφαιρο δεν επικρατούν πάντα τα φαβορί. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις οργάνωση και πειθαρχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags