Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Μάτος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-02 18:03:00

Φοβερή ατάκα Μάτος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Φοβερή ατάκα Μάτος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ο Λέο Μάτος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και σε δηλώσεις του αποκάλυψε μια επική ατάκα που του είπε ο Βλάνταν Ίβιτς πριν το ματς.

Ο Βραζιλιάνος μπακ μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης (3/11) με την Καραμπάγκ, αλλά αναφέρθηκε και στο νικητήριο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ, λέγοντας πως ο Ίβιτς του είχε πει πριν το ματς πως θα σκοράρει!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας:

Σχετικά με τον αγώνα της Πέμπτης ανέφερε πως: «Είναι ένα ματς, στο οποίο θα παίξουμε με μία ομάδα που είναι ο άμεσος ανταγωνιστικής μας για την πρόκριση. Συνεπώς είναι ένας παιχνίδι-κλειδί για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Αν πάρουμε τη νίκη, θα πάμε στους 7 βαθμούς, η Καραμπάγκ θα είναι πίσω μας και θα έχουμε το πάνω χέρι, αν δεν κερδίσουμε θα έχουμε μείνει πίσω και θα χρειάζεται περισσότερη δουλειά στη συνέχεια. Το μόνο αποτέλεσμα για εμάς αύριο είναι η νίκη».

Ερωτηθείς για την Καραμπάγκ ανέφερε πως: «Πριν από δύο χρόνια είχα αγωνιστεί εναντίον της Κάραμπαγκ, με την προηγούμενη μου ομάδα, συνεπώς ήξερα ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι καλύτερα, σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Περιμέναμε ότι θα είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά μας εντυπωσίασαν είναι η αλήθεια λίγο παραπάνω στο προηγούμενο ματς. Είμαστε έτοιμοι, οργανωμένοι, μας έδειξε ο προπονητής μας κάποια πράγματα, ξέρουμε τι να περιμένουμε και έχουμε αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού τους από το πρώτο παιχνίδι».

Για το φαβορί του ομίλου: «Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Έχουμε παραπάνω πιθανότητες να περάσουμε, πήραμε μία νίκη στην Τσεχία, κάναμε ένα καλό παιχνίδι εδώ κόντρα στην Φιορεντίνα και εντάξει δεν παίξαμε καλά με Κάραμπαγκ στο προηγούμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αύριο θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και έτσι θα είμαστε το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι: «Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα κάνει η Κάραμπαγκ. Εξαρτάται κυρίως από εμάς, το παιχνίδι αύριο θα εξαρτηθεί από τη δική μας εικόνα μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν το παιχνίδι τους και είμαι αισιόδοξος προσωπικά. Ελπίζω ότι αύριο θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και σίγουρα είναι πιο δύσκολο για αυτούς να παίξουν εκτός έδρας και για εμάς πιο εύκολο να παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ και τις ευκαιρίες που χάνει η ομάδα: «Προφανώς ο προπονητής μου είχε ζητήσει να ανεβαίνω, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου αυτό, το ότι προωθούμαι αρκετά, από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς φυσικά να αφήνεις την άμυνα, πρέπει να ανεβαίνεις τις σωστές στιγμές και να καλύπτεις τους χώρους. Ο προπονητής μου είχε πει πριν το παιχνίδι, ότι πίστευε ότι θα σκοράρω και χαίρομαι πολύ γιατί ήταν σημαντικό για εμένα και την ομάδα. Όσο για τις ευκαιρίες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να γινόμαστε καλύτεροι, να δουλεύουμε... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο μπαίνουν τα πιο δύσκολα και χάνονται τα πιο εύκολα. Έχουμε ποιότητα μπροστά, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει και δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Θα με προβλημάτιζε, αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες, από τη στιγμή που το κάνουμε, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags