Facebook Pixel Ανακοίνωσε αποστολή ο ΠΑΟΚ - Είναι μέσα ο Τζαβέλλας;
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-02 22:23:00

Ανακοίνωσε αποστολή ο ΠΑΟΚ - Είναι μέσα ο Τζαβέλλας;

Ανακοίνωσε αποστολή ο ΠΑΟΚ - Είναι μέσα ο Τζαβέλλας;

Την αποστολή για το ματς με την Καραμπάγκ έβγαλε σήμερα ο Βλάνταν Ίβιτς. Δείτε ποιοι είναι μέσα και ποιοι θα απουσιάσουν.

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα στην αποστολή θα υποδεχθεί την Καραμπάγκ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας κρίθηκε ανέτοιμος και επιλέχθηκε να μείνει εκτός από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και τον Δημήτρη Πέλκα να κρίνεται ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας – μετά το καθιερωμένο ζέσταμα – ήταν αφιερωμένη στην τακτική μέσα από ασκήσεις ειδικού σκοπού, ενώ στο τέλος οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στους Αζέρους και είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θ’ αποσυρθούν το βράδυ της Τετάρτης (02.11) στο ξενοδοχείο και θα συγκεντρωθούν στο Μακεδονία Palace το πρωί της Πέμπτης (03.11).

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο της κάμερας του PAOK TV από την προπόνηση της Τετάρτης στην Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags