Facebook Pixel Ο νέος... Καραπιάλης! – Γι' αυτόν στάζουν μέλι στου Ρέντη, τους τρέλανε και στην Αστάνα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-03 21:54:00

Ο νέος... Καραπιάλης! – Γι' αυτόν στάζουν μέλι στου Ρέντη, τους τρέλανε και στην Αστάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νέος... Καραπιάλης! – Γι' αυτόν στάζουν μέλι στου Ρέντη, τους τρέλανε και στην Αστάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκανε ματσάρα στο Καζακστάν και επιβεβαίωσε όσους λένε πως θα γίνει ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού. Ταλεντάρα και φοβερά στοιχεία, αρέσει πολύ σε Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Αστάνα, καθώς παρότι παρουσιάστηκε με πολλά νέα πρόσωπα, έφυγε με το 1-1 και πλέον πάει ξεκούραστος και με καλή ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για να συμβεί βέβαια αυτό, χρειάστηκε ο Πάουλο Μπέντο να ρισκάρει αρκετά, καθώς άφησε πολλούς «βασικούς» εκτός και ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, ακόμα και τον νεαρό Μανθάτη!

Η επιλογή του μάλιστα για την θέση του εξτρέμ προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, ωστόσο δεν θα έπρεπε, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει πάρα πολύ στον Πορτογάλο προπονητή και ο οποίος κάνει καθημερινά… πράγματα και θαύματα στις προπονήσεις. Άλλωστε, δεν εμφανίστηκε από το πουθενά!

Ο «βιονικός» Γιώργος Μανθάτης, που δεν σταματάει ποτέ να τρέχει, τα δυο προηγούμενα χρόνια που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων έχει συμμετοχές που ζαλίζουν! Στο Πρωτάθλημα Super League K-20 (2014-15, 2015-16) ο 19χρόνος έχει αγωνιστεί σε 60 αγώνες από τους 63 που έχει δώσει η ομάδα του (την σεζόν 2014-15 η Νίκη Βόλου είχε αποσυρθεί και ο Ολυμπιακός δεν έδωσε 34 αγώνες). Στο UEFA YouthLeague ο Ολυμπιακός έπαιξε 13 αγώνες και ο Γιώργος Μανθάτης ήταν παρών σ' όλους! Την περίοδο 2015-16 είχε και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος και έτσι στο σύνολο φτάνει τα 75 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού. Φυσικά έχει πολλές συμμετοχές σε φιλικά παιχνίδια ενώ έχει και συμμετοχές με την εθνική ομάδα σε φιλικά και επίσημα που φτάνουν τις 15 τα δυο αυτά χρόνια. Με δυο λόγια ο Γιώργος Μανθάτης έχει ξεπεράσει τους 100 αγώνες από το 2014 έως το 2016! Φυσικά έχει διακριθεί και στο σκοράρισμα αλλά και στις ασίστ! Στο Πρωτάθλημα έχει σημειώσει στις δυο περιόδους 18 γκολ και έχει και 20 ασίστ ενώ στο Youth League έχει 3 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα έχει σκοράρει 2 φορές κόντρα στην Άρσεναλ και μια απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Με αγωνιστικό στυλ, ταλέντο, αλλά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά που θυμίζουν πολύ έντονα τον Βασίλη Καραπιάλη, ο 19χρονος Γιώργος Μανθάτης δείχνει έτοιμος να αρπάξει εδώ και τώρα την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό! Παιδί-διαμάντι, εργατικός και με αστείρευτες δυνάμεις, δούλεψε πολύ ώστε να βελτιώσει την τεχνική του με το αριστερό πόδι, προκειμένου να μπορεί με άνεση να αγωνίζεται και στα δύο φτερά της επίθεσης.

Ο Μπέντο από την πρώτη μέρα στου Ρέντη έδειξε πως τον πιστεύει πολύ και τον έχει ενημερώσει πως θα πάρει αρκετές ευκαιρίες μέσα στην χρονιά. Μέχρι τώρα του έδινε χρόνο ως αλλαγή, ωστόσο στο Καζακστάν τον έριξε στα βαθιά και δικαιώθηκε. Ο μικρός ήταν εξαιρετικός και όσο είχε δυνάμεις, τρέλανε την άμυνα της Αστάνα, ενώ προσέφερε και θέαμα, όπως για παράδειγμα στο γκολ του Ολυμπιακού, όπου ακόμα τον ψάχνουν.

Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags