Facebook Pixel Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς - Η μεγάλη γκέλα Μίχελ με Τζάλμα Κάμπος και Μακ!
| 2016-11-04 19:30:00

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς - Η μεγάλη γκέλα Μίχελ με Τζάλμα Κάμπος και Μακ!

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς - Η μεγάλη γκέλα Μίχελ με Τζάλμα Κάμπος και Μακ!

Οι πρώτες μουρμούρες στην Θεσσαλονίκη για τις μεταγραφές και το λάθος που έγινε το καλοκαίρι με τον Σλοβάκο άσο. Τι περιμένουν στον ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα;
 

Στις 19 του περασμένου Ιουλίου, ο Λούμπος Μίχελ δήλωσε: «Ήδη έχουμε αντικαταστήσει τον Μακ με τον Κάμπος, που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση. Περιμέναμε ότι ο Μακ θα φύγει για αυτό και ένας από τους αρχικούς στόχους ήταν ο Κάμπος. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να αντικαταστήσει τον Μακ».

Τρεισήμισι μήνες μετά, ο Τζάλμα Κάμπος όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να αντικαταστήσει επάξια τον Σλοβάκο που διαπρέπει με τα χρώματα της Ζενίτ, αλλά έχει χάσει το… ρεύμα που είχε στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ μετά το γκολ που πέτυχε στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, στο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Δυστυχώς για τον Κάμπος και κατά προέκταση τον… Μίχελ, το γκολ στην «Άμστερνταμ Αρένα» στις 27 Ιουλίου, είναι το μοναδικό έως τώρα του Αγκολέζου μεσοεπιθετικού, του οποίου ο τραυματισμός προκάλεσε ακόμα και θετικά (!) συναισθήματα σε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ.
Δικαίως ή αδίκως, η αλήθεια είναι πως ο Κάμπος δεν έχει καταφέρει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Βλάνταν Ίβιτς, σε βάρος των Μυστακίδη και Περέιρα.

Η σύγκριση δε με τον Ρόμπερτ Μακ, προκαλεί… θλίψη. Γιατί; Για τον απλό λόγο πως από το ξεκίνημα της περσινής περιόδου έως τις 5 Νοεμβρίου 2015, δηλαδή στο ίδιο χρονικό διάστημα που «μετράει» ο Κάμπος στον ΠΑΟΚ, ο διεθνής Σλοβάκος είχε πετύχει 11 γκολ!

Πιο συγκεκριμένα, σκόραρε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ το γκολ στις καθυστερήσεις που στέρησε από τους Κροάτες το δικαίωμα να αγωνιστούν στην Τούμπα με «αέρα» δύο γκολ, πέτυχε δύο γκολ στο εμφατικό 6-0 της ρεβάνς που ακολούθησε, πέτυχε χατ τρικ και έδωσε δύο ασίστ στην «πεντάρα» του ΠΑΟΚ επί της Μπρόντμπι, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στην εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου του Βορρά εις βάρος της Βέροιας με 3-0 αλλά και στο «διπλό» επί του Ατρόμητου με σκορ 2-1, «πλήγωσε» την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Τούμπα (1-1), σκόραρε στην εντός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού για το κύπελλο με 2-0 και ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας ήττα από την Κράσνονταρ με 2-1.

Συνολικός απολογισμός, 11 γκολ σε 16 αναμετρήσεις. Στο ίδιο διάστημα, έστω και σε 14 αγώνες, ο Κάμπος έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ, ενώ ήταν ο μοιραίος του ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάνοντας μεταξύ άλλων ένα γκολ από αυτά που… δεν χάνονται.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι στη Θεσσαλονίκη να υπάρχουν αρκετές μουρμούρες για τον Αγκολέζο και το κατά πόσο η επιλογή του Μίχελ ήταν η πλέον ενδεδειγμένη, με τον Κάμπος να καλείται με την επιστροφή του από τον τραυματισμό να… ανεβάσει στροφές και προπάντων να αρχίσει να σκοράρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags