Facebook Pixel "Ο Κουτσοκούμνης κάνει καφέδες στην FIFA…"
| 2016-11-05 17:16:00

"Ο Κουτσοκούμνης κάνει καφέδες στην FIFA…"

"Ο Κουτσοκούμνης κάνει καφέδες στην FIFA…"

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τα όσα θα παρουσιάσει η εφημερίδα «Άποψη» στο αυριανό της φύλλο . Αναφέρθηκε στον Θόδωρο Θεοδωρίδη τον γενικό γραμματέα της UEFA, οποίος θεωρεί ότι είναι πίσω από όλα, αλλά και στον Κωστάκη τον Κουτσοκούμνη

Όσα είπε ο εκδότης της εφημερίδας «Άποψη» στον ArenaFM 89.4:

«Δεν έβαλε η FIFA επικεφαλής τον Δρόσο, τον έβαλε μέσω Κουτσοκούμνη. Η FIFA είμαι σίγουρος ούτε στην φάτσα δεν ήξερε ποιος είναι .Το θέμα είναι ποιος έδωσε τα ονόματα στο Κουτσοκούμνη. Αυτό ο άνθρωπος είναι o Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο γενικός γραμματέας της UEFA, αυτός έδωσε τα ονόματα, αυτός είναι ο άνθρωπος πίσω από το ποδόσφαιρο τα τελευταία 10 χρόνια.

Έχουμε καιρό ακόμα, θα δούμε πολλά για το ποιόν του κ.Κουτσοκούμνη. Ανήλθε από την Κύπρο, στο πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης και ήρθε εδώ να μας σώσει. Και τι έκανε; Παρουσίασε κάποιους ανθρώπους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Ο Δρόσος είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που είπε ότι είναι συνταγματικός ο νόμος για τα κανάλια, ο Αποστόλης Γέροντας έγραφε τα νομοσχέδια του Γιώργου του Παπανδρέου και ο Μπάρτζης είναι ένας δικηγόρος στην επιτροπή αδειοδότησης. Πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση και καμία προβολή.

Τον Κουτσοκούμνη τον έχουν για να φέρνει καφέδες στην UEFA και να παίρνει και τσιγάρα από το περίπτερο, δεν έχει απολύτως καμία οντότητα . Είναι ξεκάθαρο και σίγουρο ότι πίσω από αυτή την ιστορία είναι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags