Facebook Pixel Ο Α. Καρπετόπουλος σχολιάζει το ντέρμπι: Η απλή αλήθεια
| 2016-11-07 15:36:00

Ο Α. Καρπετόπουλος σχολιάζει το ντέρμπι: Η απλή αλήθεια

Ο Α. Καρπετόπουλος σχολιάζει το ντέρμπι: Η απλή αλήθεια

Δεν ξέρω αν ο Ανδρέα Στραματσόνι θα απολυθεί σήμερα ή μετά την επόμενη ήττα του Παναθηναϊκού, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Θα ήθελα ωστόσο πριν φύγει να μας εξηγούσε τι όνειρο είδε και κατέβασε τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη με τρεις αργούς κυνηγούς, δυο παίκτες στα χαφ που επέστρεψαν από τραυματισμούς (τον Λεντέσμα και τον Ζέκα) και καλά καλά δεν μπορούσαν να τρέξουν, και μια άμυνα που έπαιζε στη σέντρα αφήνοντας το Σεμπά και τον Φορτούνη να κάνουν πάρτι στην αριστερή της πλευρά. Κυρίως θα ήθελα να μας εξηγήσει πως γίνεται να δουλεύει για μήνες ένα Παναθηναϊκό με τρία στόπερ, που χει παίξει περιμένοντας καλά στη Λιέγη, στη Στοκχόλμη και στο Βίγκο και στο Καραϊσκάκη να εμφανίζει μια ομάδα, που όπως ο Ζέκα εξήγησε στο τέλος, μπήκε με στόχο να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο και να μην τον αφήσει να παίξει, ενώ από πουθενά δεν προκύπτει πως αυτό ξέρει να το κάνει.

Ο Στραματσόνι θα ήταν καλό να τα εξηγήσει όλα αυτά, όχι μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟ, αλλά γενικά στους ποδοσφαιρόφιλους, γιατί αυτό που είδαμε στο ντέρμπι ήταν ένα τρομακτικό πάθημα μιας ομάδας που πλήρωσε μια έπαρση που, ένας Θεός ξέρει πως, την απέκτησε χωρίς να έχει κάνει φέτος τίποτα το σημαντικό. Εγώ μια ιδέα για το πώς την πάτησε ο Αντρέας την έχω: πιστεύω πως διάβασε τη στατιστική, πίστεψε σε ασήμαντα νούμερα που λένε ότι η ομάδα του δημιουργεί πολύ ενώ ο αντίπαλος της λίγο, θεώρησε ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι η αργή άμυνά του στην οποία πρέπει να επιτεθεί, υποτίμησε τον Σεμπά, τον Ελιονούσι και τις κούρσες τους και δεν αποκλείω να του είχαν πει ότι θα έχει και μια πολύ καλή διαιτησία. Και μετά ήρθε μια τριάρα σε 45΄λεπτά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο karpetshow.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags