Facebook Pixel "Διανύουμε μια κρίση, αλλά θα αλλάξει η κατάσταση"
| 2016-11-07 17:46:00

"Διανύουμε μια κρίση, αλλά θα αλλάξει η κατάσταση"

"Διανύουμε μια κρίση, αλλά θα αλλάξει η κατάσταση"

O Γκόικο Τσίμιροτ παραχώρησε μία συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Βοσνίας, μιλώντας για τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο ΠΑΟΚ, για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά και για την πρόκληση με τους αγώνες με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ:

Για τη νέα κλήση του στην Εθνική Βοσνίας: Πρόσφατα είχα ένα καλό παιχνίδι και περίμενα μία νέα κλήση, θεωρώ πως αυτή ήταν η ανταμοιβή μου.

Για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας στην Αθήνα: Θα πρέπει να περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, αλλά και εμείς το ίδιο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι Έλληνες έχουν μειονεκτήματα και το πλεονέκτημα για εμάς είναι οι επιθετικοί μας, οι οποίοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Για τα άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και την απόσταση του από την κορυφή στη Super League: Σε αρκετά παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος από εμένα, αλλά όχι από τα αποτελέσματα της ομάδας μου. Τα κακά αποτελέσματα μας έχουν φέρει σε μία κρίση, αλλά ελπίζω ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η κατάσταση θα αλλάξει και πάλι και όλα θα είναι καλά.

Για το ενδεχόμενο σύντομα να αλλάξει ομάδα: Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα για αυτό. Παρ’ όλα αυτά αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags