Facebook Pixel Τρομερό παραλήρημα κατά Εζίλ για τους… Βούλγαρους αγρότες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-08 23:28:00

Τρομερό παραλήρημα κατά Εζίλ για τους… Βούλγαρους αγρότες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό παραλήρημα κατά Εζίλ για τους… Βούλγαρους αγρότες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο μένος και τρομερές ατάκες από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κατά του Γερμανού αστέρα της Άρσεναλ!

Ο Τζέισον Κάντι είναι τηλεσχολιαστής ποδοσφαίρου που στο παρελθόν έκανε μια αξιοπρεπή καριέρα στην Τσέλσι και σε άλλες ομάδες της Αγγλίας.

Ο συγκεκριμένος, πάντως, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Μεσούτ Εζίλ, καθώς του άσκησε δριμύτατη κριτική τονίζοντας το πόσο υπερτιμημένος είναι και απορώντας πώς είναι δυνατόν να τον αποθεώνουν όλοι για ένα γκολ κόντρα σε μια παρέα… Βούλγαρων αγροτών (σ.σ. Λουντογκόρετς)!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Στην Τσέλσι; Ούτε απ΄ έξω δεν θα περνούσε!»

«Δεν υπάρχει τρόπος να το πω πιο ελαφρά... Ο Μεσούτ Εζίλ της Αρσεναλ είναι ο πιο υπερτιμημένος παίκτης της Premier League. Κάθε εβδομάδα οι φίλοι των Κανονιέρηδων μου στέλνουν μηνύματα για να με πικάρουν και μου λένε πόσο καλός είναι, παγκόσμια κλάση και άλλα τέτοια. Ομως δεν είναι! Αν θέλετε να μιλήσουμε για παγκόσμια κλάση, ας ασχοληθούμε για παράδειγμα με τον Λουίς Σουάρες. Ούτε στην ίδια πρόταση με αυτόν, δεν αξίζει να αναφερθεί το όνομα του Εζίλ!» «Θέλετε να μου πείτε πως ήμασταν αναγκασμένοι να τον αποθεώσουμε επειδή έβαλε ένα φοβερό γκολ εναντίον μιας παρέας από Βούλγαρους αγρότες (!!!) από τους οποίους η Αρσεναλ έχανε 2-0; Ποια -στο καλό- είναι η Λουντόγκορετς και γιατί πρέπει να ενθουσιαζόμαστε;»

 «Εκτός του ότι δεν είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, δεν είναι καν ο κορυφαίος στην ομάδα του. Ο Αλέξις Σάντσες αποδεικνύεται πιο πολύτιμος για την Αρσεναλ»! 

Όσο για τον ίδιο τον Κάντι, ο 47χρονος σχολιαστής είχε πετύχει ένα απίστευτα θεαματικό γκολ που έμεινε στην ιστορία, μόνο που αυτός το έκανε… κατά λάθος!

Δείτε το γκολ:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags