Facebook Pixel Γκαγκάτσης στη Superleague!
| 2016-11-09 09:09:00

Γκαγκάτσης στη Superleague!

Γκαγκάτσης στη Superleague!

Μια μεγάλη επιστροφή πρόκειται να συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρει στη στήλη του στην εφημερίδα «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης αναμένεται να αναλάβει πόστο στη Super League!

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Γκαγκάτσης προορίζεται για τη θέση του γενικού διευθυντή της Λίγκας, με την πρόταση να μην προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες την παραγοντική του καριέρα ως νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ. Εξάλλου αυτό είναι απόλυτα λογικό, από τη στιγμή που ο γιος του, Μάκης κατέχει θέση αντιπροέδρου στον Δικέφαλο και μία τέτοια πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να συγκεντρώσει διάφορα κακόβουλα σχόλια.

Η πρόταση, λοιπόν, ήρθε από τον Χρήστο Πανόπουλο, ενώ και η πλευρά της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα θερμή. Ενδιαφέρον, ωστόσο, θα παρουσιάσει η στάση που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός, καθώς στις εκλογές της ΕΠΟ του 2012 ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στηρίξει τον Γιώργο Σαρρή και για αρκετό καιρό οι δύο πλευρές δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις.

Αν τελικά ο Γκαγκάτσης πάρει το «ναι», κάτι που αναμένεται και να συμβεί, τότε θα διαδεχθεί από σήμερα τον απερχόμενο Μιχάλη Αναγώστου στη θέση του γενικού διευθυντή. Παράλληλα, οι ΠΑΕ που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ έχουν εξετάσει νομικά το θέμα με την παραπομπή του για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας», έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags