Facebook Pixel "Μόνο ο Παναθηναϊκός ευνοείται από την αναβολή"!
| 2016-11-10 13:44:00

"Μόνο ο Παναθηναϊκός ευνοείται από την αναβολή"!

"Μόνο ο Παναθηναϊκός ευνοείται από την αναβολή"!

Δηλώσεις για ό, τι συμβαίνει τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στην αναβολή του πρωταθλήματος και στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, την πρότασή του να καλύψει η Superleague τις ζημιές που προκλήθηκαν, αλλά και το ότι μόνο ο Παναθηναϊκός θα βγει ευνοημένος από μια ενδεχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena Fm:

«Πρώτα πρώτα δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την εντιμότητα του κυρίου Μπίκα για να χρειάζεται να λέει ότι το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά και όχι βίλα. Η ουσία είτε δια της περίπτωσης του κυρίου Τσαχειλίδη είτε με αυτήν την εγκληματική ενέργεια στο σπίτι του Μπίκα, όλοι ευχόμαστε να μην είναι εμπρησμός. Ποιοι δε θέλουν την επιτροπή με Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα; Να διερευνηθεί και να υπάρξει διαλεύκανση ποιοι δε θέλουν τις αποφάσεις που έχουν πάρει αυτοί ως επιτροπή;

Επειδή υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, αποφασίστηκε ότι εφόσον αποδειχθεί εμπρησμός η Σούπερ Λιγκ θα αποκαταστήσει όλες τις ζημιές. Εμείς σαν Σούπερ Λιγκ, την πρόταση κάναμε εγώ και ο κύριος Σπανός και όλοι συμφώνησαν, θα τα καταβάλουμε εμείς. Είναι και ένα μήνυμα προς τον κύριο Μπίκα.

Έκανε τομή ο Μπίκας και έβαλε διαιτητές από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Σαν Αλέξης Κούγιας έχοντας πληρώσει 850.000 ευρώ για τις κρίσεις προς τους διαιτητές, κάνω έκκληση προς τον κύριο Μπίκα. Αυτοί που δε θέλουν είναι σκουπίδια.

Όλοι εμείς που είμαστε αυτοδημιούργητο και αγαπάμε το ποδόσφαιρο, που είμαστε ψώνια με το ποδόσφαιρο λέμε: Είναι τίποτα αυτοί απέναντί μας. Έχει μαζί του εμάς, τη FIFA, την UEFA.

Είναι υπέρτατη τιμή να επιλέγουν εσένα για ένα τόσο σπουδαίο έργο, για να να καθαρίσεις τη διαιτησία, Στη δικαιοσύνη μπήκαν τακτικοί δικαστές. Όταν σε επιλέγουν εκεί και σου δίνουμε τη δύναμη και την ασφάλεια δεν έχεις δικαίωμα να κωλώσεις. Είναι επιβεβλημένο να μείνει. Είναι κάτι περισσότερο από την ηρεμία του. Είτε η μοίρα είτε η ικανότητα του τον έφεραν εδώ.

Μπορεί να είναι και προβοκάτσια αυτό που έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο διεστραμμένοι που πούλησαν τη βρωμιά σε άλλους. Περίμεναν την επόμενη μέρα να είναι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Έχω δει και πολλές προβοκάτσιες τόσα χρόνια νομικός. Η το έκανε το περιβάλλον που χάνει το προνόμιο ή το άλλο περιβάλλον οι ίδιοι που τώρα είναι σε αντιπολίτευση και κάνουν τους εξυγιαντές. Ο Μπέος που τον βγάζει ο Θωμαϊδης τι είναι δηλαδή; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι σε ένα υγιές περιβάλλον δε θα έχουν μέλλον.

Αυτοί που είναι τώρα επάνω δε έχει κανένας να τους προσάψει κάτι. Με το ενδεχόμενο να φύγει ο Μπίκας και να έρθει ο Τεροβίτσας; Τί θα πούμε; Υπάρχει ένας κύκλος εξυγιαντών που θέλει τον κύριο Τεροβίτσα. Πάντως το μεγαλύτερο λάθος είναι η αναβολή του πρωταθλήματος. Αυτό δίνει το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς να κόβεις τα γεννητικά σου όργανα.

Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή. Ο Παναθηναϊκός. Έχουν μείνει μόνο με τον Θωμαϊδη που δεν έχει και φάση να δείξει, δεν έχουν προπονητή, δεν έχουν παίκτες δεν έχουν τίποτα. Να μην κωλώσει ο Μπίκας. Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags