Facebook Pixel "Περιμένω κλειστό ματς την Κυριακή"
| 2016-11-10 19:11:00

"Περιμένω κλειστό ματς την Κυριακή"

"Περιμένω κλειστό ματς την Κυριακή"

Ο προπονητής της Εθνικής Βοσνίας Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΑΣΠΟΡ στο πλαίσιο της εκπομπής ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ και στο Δημήτρη Μαλισιώβα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα στο Γ Καραισκάκης.

Αναλυτικά ο 56χρονος τεχνικός των αντιπάλων μας την Κυριακή μίλησε για

Τη σημασία του αγώνα της Κυριακής:

«Το παιχνίδι σημαίνει πολλά γι εμάς, αφου βρισκόμαστε πίσω στη βαθμολογία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου μας. Παίζουμε για τους βαθμούς απέναντι σε μια διεκδικήτρια της πρόκρισης η οποία έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και το το τελευταίο διάστημα δείχνει βελτιωμένη. Το ματς έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας ,αλλά ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν φοβάται κάτι από την Εθνική Ελλάδος:
«Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια φιλικά ποδοσφαιρική χώρα και κάθε ομάδα έχει τα ατού της. Η Ελλάδα διαθέτει παίκτες με ποιότητα ,γι αυτό πρέπει να παίξουμε με σχέδιο σ ε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θεωρώ πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε αντιτάσσοντας τη δική μας αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Είμαι σίγουρος ,πως θα δημιουργήσουμε στο ματς πολλά ρήγματα ,πολλά προβλήματα στην αντίπαλό μας»

Για το αν περιμένει ανοιχτό παιχνίδι:

«Είναι ένα κομβικό ματς, το οποίο δύσκολα θα ανοίξει. Η κρισιμότητα του αγώνα θα φέρει πολύ τακτική και απο τις δυο πλευρές. Δεν περιμένω ματς με πολλά γκολ, αφού όποιος κερδίσει κερδίζει πολλά. Κάνουμε το πλάνα μας για ένα δυνατό παιχνίδι ,ξέροντας πως η Ελλάδα παίζει πολύ απ τα πλάγια, και επιχειρεί γενικά να δημιουργήσει»

Για τα φαβορί του ομίλου:
«Το φαβορί του ομίλου όντως είναι το Βέλγιο, και το είδαμε αυτό παίζοντας στις Βρυξέλλες. αλλά εγω θέλω και πιστεύω πως Βοσνία και Ελλάδα θα προκριθούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Βρισκόμαστε στην αρχή των αγώνων, και ουσιαστικά τώρα αρχίζουν τα καυτά παιχνίδια Βοσνία και Ελλάδα δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία του λέξη για την πρόκριση…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags