Facebook Pixel ΣΟΚ!Πωλητήριο σε αθηναϊκή ΠΑΕ;
| 2016-11-11 10:30:00

ΣΟΚ!Πωλητήριο σε αθηναϊκή ΠΑΕ;

ΣΟΚ!Πωλητήριο σε αθηναϊκή ΠΑΕ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ένας ιδιοκτήτης δείχνει τάσεις φυγής από την ομάδα του και φέρεται να έχει κάνει ήδη τις σχετικές επαφές. Ποιο ποσό αξιώνει για να παραχωρήσει την ΠΑΕ. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Σπανό και τον Ατρόμητο!

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών κάνει αθόρυβα επαφές για την παραχώρηση της ΠΑΕ και κυκλοφορεί η φήμη ότι είχε συνάντηση με υποψήφιο αγοραστή την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη.

Η σκέψη αυτή φαίνεται ότι υπάρχει εδώ και καιρό στο μυαλό του Γιώργου Σπανού, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ωριμάσει, καθώς δείχνει να έχει κουραστεί και δεν βλέπει συσπείρωση στους Περιστεριώτες για την ομάδα και ενώ ο ίδιος τονίζει ότι: «εμείς απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που πάει το πάπλωμα».

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται η εκτίμηση ότι με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ θα πειστεί να δώσει τον Ατρόμητο. Παράλληλα, αναφέρεται ότι δεν είναι σαφές το τι θα κάνει ο ίδιος σε περίπτωση που παραχωρήσει τον σύλλογο του Περιστερίου, καθώς οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι θεωρούν ότι θα μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο και κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι ίσως κινηθεί μια ομάδα εκ των ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθης και Παναχαϊκής 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags