Facebook Pixel "Δεν εξυπηρετούμε κανένα συμφέρον"
| 2016-11-11 11:54:00

"Δεν εξυπηρετούμε κανένα συμφέρον"

"Δεν εξυπηρετούμε κανένα συμφέρον"

Ο επιτετραμμένος της FIFA και UEFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, επέλεξε και πάλι τη σελίδα του στο Facebook για να πει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα...

Ο επιτετραμμένος της FIFA σχολίασε όσα λέγονται και γράφονται στα… αποκαΐδια του σπιτιού του Γιώργου Μπίκα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το αν εξυπηρετεί σε κάτι.

«Ελλάδα… Κάηκε το σπίτι του Μπίκα, κάηκαν όλα του τα υπάρχοντα, κάηκε πλήρως ο ρουχισμός της οικογένειας. Είναι σε εξέλιξη στατική μελέτη για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει επηρεαστεί η ανθεκτικότητα του σπιτιού και αν θα πρέπει να κατεδαφιστεί ή όχι. Κάηκαν γειτονικά σπίτια, κάποια σε έκταση. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ζημιές και αντί να υπάρξει πλήρης σεβασμός, σιωπή και κατανόηση της δραματικής κατάστασης που έχουμε φτάσει και των αδιεξόδων... κάποιοι μαθηματικοί συγκρίνουν αχλάδια με μήλα. Εύγε», έγραψε αρχικά.

Εν συνεχεία, κάποιος τον ρώτησε «…Αλήθεια πιστεύετε πως με το να διακόψετε τα πρωταθλήματα θα οδηγηθούμε στη λύση;» και η απάντησή του ήταν: «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο... μακάρι να υπήρχε μια μεμονωμένη ενέργεια (οποιαδήποτε) που θα οδηγούσε σε λύση».

Το νέο ερώτημα που δέχτηκε ήταν: «Ποιο το νόημα της διακοπής λοιπόν; Μήπως τελικά έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα αυτών που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση;» και εκείνος απάντησε: «Η προσωρινή και εμείς δεν εξυπηρετούμε κανένα συμφέρον... εκτός από το συνολικό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags