Facebook Pixel Την πήρε το ποτάμι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-06-26 23:07:00

Την πήρε το ποτάμι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πήρε το ποτάμι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Β’ Εθνική κατηγορία της Αργεντινής θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ρίβερ Πλέιτ. Οι… εκατομμυριούχοι ήθελαν νίκη πάση θυσία, αφού στον πρώτο αγώνα των μπαράζ είχαν ηττηθεί 2-0 από την Μπελγκράνο, στη ρεβάνς όμως ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Η ομάδα του Μπουένος Άιρες προηγήθηκε στο σκορ στο 6' με τον Μαριάνο Παβόνε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό σουτ μέσα από το ημικύκλιο της περιοχής.

Ο ίδιος παίκτης βέβαια ήταν και ο μοιραίος της αναμέτρησης αφού στο 67’ έχασε πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία είχε ισοφαριστεί από την Μπελγκράνο στο 62΄ με το σουτ του Γκιγέρμο Φαρέ στην κίνηση.

Στον αγώνα έγιναν και επεισόδια από τους οπαδούς της Ρίβερ με την αστυνομία να αντιδράει άμεσα ρίχνοντας νερό στις κερκίδες προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σημειωτέον ότι με τη λήξη του αγώνα άπαντες στο στρατόπεδο των «εκατομυριούχων» ξέσπασαν σε κλάμματα, φέρνοντας βαριά την ευθύνη για τον υποβιβασμό της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Την πήρε το ποτάμι δηλαδή…

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ : Καρίσο, Μαϊντάνα, Φερέρο, Χουάν Μανουέλ Ντίας, Αράνο, Ασεβέδο (64' Βιγιάλβα), Αφραντσίνο (71' Μπορνταγκαράι), Ρομπέρτο Περέιρα, Λαμέλα, Καρούσο, Παβόνε.

ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ : Ολάβε, Τούρους Λόλο, Κλαούντιο Πέρες, Τάβιο, Φαρέ, Ριμπάιρ Ροντρίγκες, Σέσαρ Μανσαρέλι, Χουάν Κάρλος Μαλντονάδο (46' Αντρίτσι), Φράνκο Βάσκες, Σέσαρ Περέιρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags