Facebook Pixel Βρέθηκε ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για τον Γενάρη!
| 2016-11-12 10:45:00

Βρέθηκε ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για τον Γενάρη!

Βρέθηκε ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για τον Γενάρη!

Διαβάστε για τον διεθνή μέσο που έχει υποδείξει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στους ανθρώπους της Ένωσης, η οποία καλοβλέπει την περίπτωση του!

Ο λόγος για τον 26χρονο Σουηδό (αλβανικής καταγωγής) Αστρίτ Ατζάρεβιτς της Έρεμπρο!

Ο παίκτης έχει μάνατζερ τον πρώην στενό συνεργάτη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Μιραλέμ Γιαγκανιάκ, όπως γράφει η "Ώρα". Η περίπτωση του Ατζάρεβιτς έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μάλιστα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει και να κλείσει. Τελειώνει το συμβόλαιο του 26χρονου κεντρικού χαφ με την Έρεμπρο στο τέλος του Δεκέμβρη και μετά 1,5 χρόνο στην Σουηδική ομάδα (20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέντε γκολ) ψάχνεται για κάτι καλύτερο. Και πιθανόν η ΑΕΚ να του δώσει την ευκαιρία.

Έχει περάσει από αρκετές ομάδες ο γεννημένος στο Κόσοβο, αλλά πολιτογραφημένος Σουηδός χαφ. Έχοντας περάσει από το 2007 έως το 2009 από τις ακαδημίες και της Λίβερπουλ ο Ατζάρεβιτς ξεκίνησε το επαγγελματικό του ποδοσφαιρικό ταξίδι από το Άνφιλντ. Δόθηκε δανεικός στη Λέστερ για λίγους μήνες το 2009 (πέντε συμμετοχές), κατόπιν τον απέκτησε η Λέστερ, για να πάει το 2010 στην Έρεμπρο. Στην πρώτη του θητεία εκεί είχε 13 συμμετοχές και πέντε γκολ. Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στη Νόρκεπινγκ μετρώντας 40 συμμετοχές και έξι γκολ, ενώ έπειτα πήγε στη Σταντάρ Λιέγης. Από το 2012 έως το 2015 άνηκε στην ομάδα του Βελγίου (26 συμ., 2 γκολ) πριν επιστρέψει για δεύτερη θητεία στην Έρεμπρο, στην οποία και ανήκει. Την τριετία που ήταν στη Σταντάρ δόθηκε δανεικός το 2014 στην Τσάρλτον (23 συμ. 2 γκολ) και το 2015 στην Χέλσινμποργκ (13 συμ.,1 γκολ).

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο και παρά το ύψος του (1.90) είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και έχει επιθετικές αρετές. Δεν είναι δηλαδή ο καθαρός «κόφτης», αλλά ένα περισσότερο αριστεροπόδαρο 8άρι, που μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις. Να σημειωθεί πως ο Ατζάρεβιτς έχει συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικής Σουηδίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags