Facebook Pixel Δήλωση με "καρφιά" από Ρότσα για ΠΑΟ και... Έλληνες!
| 2016-11-12 18:00:00

Δήλωση με "καρφιά" από Ρότσα για ΠΑΟ και... Έλληνες!

Δήλωση με "καρφιά" από Ρότσα για ΠΑΟ και... Έλληνες!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής του "τριφυλλιού" έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της εκδήλωσης για το ντοκιμαντέρ «Becoming Zlatan» που γυρίστηκε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και άφησε αιχμές για το ελληνικό στοιχείο της τωρινής ομάδας των Πράσινων, λέγοντας πως του άρεσε όταν υπήρχαν πολλοί Έλληνες στο ρόστερ της.

«Αν ήμουν μέσα στον Παναθηναϊκό θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα. Είμαι έξω και παρακολουθώ και δεν μπορώ να πω πολλά. Σε κάποιο σημείο θα βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός, θα μπει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο που έχει χαράξει εδώ και χρόνια. Δεν θα μιλήσω ως Παναθηναϊκός που είμαι στην ομάδα τόσα χρόνια, θα μιλήσω ως απλός φίλαθλος. Μου άρεσε η εποχή που είχε πολλούς Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός», ανέφερε αρχικά.

Για τη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι προσέφερε πολλά στον σύλλογο: «Το δικό μου θέμα έτυχε το 1985, ήταν άλλες εποχές. Εγώ έφθασα από την Αργεντινή και δύο ημέρες μετά έπαιξα το πρώτο παιχνίδι μου. Άλλες εποχές τότε. Πολλές φορές μαθαίνεις από τα λάθη σου».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags