Facebook Pixel Θέλουν να πάνε μέσα στον Πιλάβιο!
| 2011-06-27 07:52:00

Θέλουν να πάνε μέσα στον Πιλάβιο!

Θέλουν να πάνε μέσα στον Πιλάβιο!

Η ΠΑΕ Ηρακλής είναι αποφασισμένη να στείλει στον εισαγγελέα τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Οι «κυανόλευκοι» συγκεντρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία που ενοχοποιούν την ομοσπονδία και τον πρόεδρό της.
 

Μέσα στις επόμενες μέρες ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Γρηγόρης Ιωαννίδης, (ο οποίος το Σάββατο κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας και απειλές εις βάρος του) έχει αναλάβει να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Σοφοκλή Πιλάβιο και την ΕΠΟ, και τα οποία θα δοθούν στη δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω φάκελος θα σταλεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και οι κατηγορίες που θα προκύψουν με βάση τη δικογραφία – όπως ισχυρίζονται οι «κυανόλευκοι» - θα είναι πολύ σοβαρές και ενδεχομένως να στηρίξουν το βασικό αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλή για σύλληψη του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Η κίνηση αυτή έχει γίνει γνωστή από τους Ηρακλειδείς εδώ και αρκετές μέρες, όμως έπρεπε πρώτα να μαζευτούν τα απαραίτητα στοιχεία που θα ενισχύσουν τις θέσεις τους. Παράλληλα, από τον Ηρακλή δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να δικαιωθούν και να μείνουν στην Σούπερ Λίγκα.

Από την εισαγγελία έχουν πάρει τη διαβεβαίωση ότι ο Ηρακλής δεν εμπλέκεται στο γνωστό σκάνδαλο και είναι αποφασισμένοι – αν χρειαστεί – να προσφύγουν και στα πολιτικά δικαστήρια ώστε να μπλοκάρουν τη διαδικασία επικύρωσης της βαθμολογίας.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη το απόγευμα, στις 16:00, είναι προγραμματισμένη η εκ νέου συνεδρίαση για την υπόθεση της αδειοδότησης του Ηρακλή από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags