Facebook Pixel Απίστευτο δημοσίευμα: "Φασίστες στην ελληνική κερκίδα, τους περιμένουμε..."! (ΦΩΤΟ)
| 2016-11-14 11:01:00

Απίστευτο δημοσίευμα: "Φασίστες στην ελληνική κερκίδα, τους περιμένουμε..."! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο δημοσίευμα: "Φασίστες στην ελληνική κερκίδα, τους περιμένουμε..."! (ΦΩΤΟ)

Μόνο ήρεμα δεν εξελίχθηκε το χθεσινό παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις εξέδρες του Καραϊσκάκης...

Η Εθνική μας πήρε τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με μια βολίδα του Γιώργου Τζαβέλλα, ωστόσο ο Τύπος της Βοσνίας κάνει λόγο για φασιστική συμπεριφορά από πλευράς Ελλήνων, λέγοντας ότι τους περιμένει για... αντίποινα στην ρεβάνς στη Ζένιτσα!

«Η Βοσνία έπρεπε να είχε νικήσει. Προφανώς Σέρβοι εθνικιστές ενσωματώθηκαν στην ελληνική κερκίδα. Η UEFA πρέπει να επιβάλει τιμωρίες για αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές. Καλώς να ορίσετε στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου, φασίστες», τονίζει η σελίδα BiHfootball, ενώ παράλληλα καλεί μέσω Twitter να γίνουν αναδημοσιεύσεις των ειδήσεων για το εμετικό πανό για τη Σρεμπρένιτσα.

«Το όμορφο γκολ του Πιάνιτς δεν ήταν αρκετό. Οι Έλληνες ισοφάρισαν στο τέλος. Προκλήσεις από τους οπαδούς των αντιπάλων με πανό για τη Σρεμπρένιτσα και αποδοκιμασίες στον εθνικό ύμνο της Βοσνίας. Τρεις Βόσνιοι χτυπήθηκαν από Έλληνες οπαδούς πριν τη σέντρα», είναι η πιο μετριοπαθής στάση της ιστοσελίδας "Κlix.ba".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον αγώνα στη Ζένιτσα μόνο ήρεμα δεν θα είναι τα πράγματα. Ας ελπίσουμε για το αντίθετο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags