Facebook Pixel "Αν θέλουν λυσεις στην Ελλάδα... υπάρχουν. Δεν με έπεισαν ότι θέλουν"
| 2016-11-15 15:16:00

"Αν θέλουν λυσεις στην Ελλάδα... υπάρχουν. Δεν με έπεισαν ότι θέλουν"

"Αν θέλουν λυσεις στην Ελλάδα... υπάρχουν. Δεν με έπεισαν ότι θέλουν"

Πιστός στο να ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας μέσω της σελίδας του στο Facebook, o Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αποκάλυψε πως θα γίνουν επαφές για την ΚΕΔ και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν έκρυψε την απαισιοδοξία του για την στάση των τεσσάρων μεγάλων...

Παρακάτω η πρωινή ανάρτηση του κ. Κουτσοκούμνη:

«Έχω την εντύπωση πως το πρώτο θέμα της εβδομάδας, "Κύπρος και Στοίχημα" έκλεισε καλά. Απομένουν τα θέματα της Ελλάδας που είναι η ολοκλήρωση των επαφών για νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και restart του πρωταθλήματος».

Εν συνεχεία ο επιτετραμμένος της FIFA δέχθηκε πολλές ερωτήσεις κάτω από το συγκεκριμένο ποστ και έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις για το ελληνικό πρόβλημα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μεν λύσεις, αλλά δεν υπάρχει η διάθεση να δοθούν...

Παρακάτω ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές απαντήσεις του:

- "Α ναι και όσον αφορά την λεγόμενη κάθαρση (έτσι στο γενικό) ο κάθε ένας την εννοεί ανάλογα με την ομάδα που στηρίζει. Αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει σε ένα τραπέζι και να ακούσει απόψεις και να βάλει θέσεις. Περίεργο".

- "Αν θέλουν λυσεις στην Ελλάδα... υπάρχουν. Δεν με έπεισαν ότι θέλουν".

- "Και ποιος είμαι εγώ ή εσείς για να πούμε ποια είναι η βρομιά αν η πολιτεία δεν προχωρεί υποθέσεις που βράζουν για δεκαετίες. Χρειάζεται υπομονή και όχι αφορισμούς. Χρειάζεται συναίνεση έστω και τώρα. Το πιο εύκολο πράγμα για μένα είναι να τα βροντήξω και να φύγω. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να πω ΟΚ εκλογές. Ιδιαίτερα τώρα που κάποιοι εν τη φαντασία τους (ίσως και υποκινούμενοι) βλέπουν και σκοπιμότητες εκ μέρους μου".

- "Αλλά τι θα επιτύχετε με τις εκλογές; Ερωτώ. Μήπως θα καθαρίσει ένας πίνακας και μετά από δύο χρόνια θα πρέπει να καθαρίσουμε τον καθαρισμένο πίνακα;;;"

- "Οι δίκες είναι θέμα πολιτείας. Οι εκλογές είναι θέμα πολιτείας και κατάργησης του νόμου που επεμβαίνει στο τρόπο εκλογής. Τι άλλο;;; Κοιτάξετε να αποδίδετε ευθύνες εκεί που ανήκουν. Καλημέρα σας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags