Facebook Pixel Φοβερό "κράξιμο" σε Κάτσε από τους Αλβανούς!
| 2016-11-16 18:54:00

Φοβερό "κράξιμο" σε Κάτσε από τους Αλβανούς!

Φοβερό "κράξιμο" σε Κάτσε από τους Αλβανούς!

Δεν φτάνει που δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και τη Βικτόρια Πλζεν, ο 23χρονος μέσος δέχεται πλέον και τα "πυρά" των συμπατριωτών του!

Ο Εργκίς Κάτσε έχει περάσει σίγουρα και καλύτερες περιόδους στην καριέρα του αφού τίποτα δεν του πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα.

Ο διεθνής ποδοσφαριστής, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν της Τσεχίας, αλλά δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής ούτε εκεί.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, πριν από λίγο καιρό ακούστηκε ότι είχε επεισόδιο  με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι. Ο ίδιος ο Κάτσε διέψευσε αυτό το σενάριο, ωστόσο ο βοηθός του Ιταλού προπονητή, Αλντίν Λάλα μίλησε αλβανικά ΜΜΕ και παραδέχθηκε ότι υπάρχει θέμα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, κατηγορώντας τον ότι δεν δουλεύει στις προπονήσεις!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Ο Κάτσε είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ένα εξαιρετικό ταλέντο. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα, ο Κάτσε δεν τα δίνει όλα στις προπονήσεις της εθνικής. Όταν τον βλέπεις νομίζεις ότι τον έφερε κάποιος με το ζόρι. Ξέρει ότι ο Ντε Μπιάζι είναι πολύ απαιτητικός και δεν θέλει παίκτες που δεν δίνουν το 100%. Ο Κάτσε πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει ότι αξίζει να ξεκινάει βασικός. Πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για το ποιος θα παίξει και όχι οι παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να υπακούν στις εντολές του προπονητή. Έχει πληθώρα επιλογών, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος».

«Πιθανότατα θα βρούμε ένα κοινό σημείο επαφής και θα γυρίσει πίσω. Ύστερα, ο Ντε Μπιάζι δεν θα είναι για 10 χρόνια προπονητής της εθνικής»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags