27/06/11 - 14:43

Ύποπτα παιχνίδια και στην Κύπρο!

Η ΟΥΕΦΑ έχει στείλει για διερεύνηση 17 φακέλους με ύποπτα παιχνίδια στην Κύπρο όπως αποκάλυψε ο υπουργός Δικαιοσύνης Λουκάς Λουκά.  

Ύποπτα παιχνίδια και στην Κύπρο!
43.802views 0shares

Ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης Λουκάς Λουκά δήλωσε ότι υπάρχουν υποψίες για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες και στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί 17 φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ για διερεύνηση στημένων αγώνων.

Ωστόσο, σημείωσε πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά μόνο αναφορές ότι στους αγώνες αυτούς, παίχθηκαν στοιχήματα στο εξωτερικό και τα ποσά δεν θεωρούνται φυσιολογικά, λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνουν παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με την υποψία ότι κάποιοι μπορεί να στήνουν παιχνίδια.

Εξάλλου, ο κ. Λουκά δήλωσε ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές για μεταφορά χρημάτων στην Κύπρο, σε σχέση με το σκάνδαλο για τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα.

Ο Κύπριος υπουργός ανέφερε ότι για να γίνει διερεύνηση του ζητήματος θα πρέπει να υπάρχουν στοιχεία και αίτημα από τις αρχές της Ελλάδας.

Πηγή: sport24.gr

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ