Facebook Pixel "Ξεμπούκωσε" πριν την Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ!
| 2016-11-19 18:55:00

"Ξεμπούκωσε" πριν την Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ!

"Ξεμπούκωσε" πριν την Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο φιλικού προπονητικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών.
 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν νωρίς την εστία του Μπρκιτς, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει πιο χαλαρά και τα λάθη να μην λείπουν, καθώς και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση για να απειλήσει, μετουσιώνοντας σε γκολ την πρώτη καθαρή ευκαιρία του, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε απειλήσει ιδιαίτερα.

Στο 31ο λεπτό, ο Τσίμιροτ βρήκε εξαιρετικά τον Μάτος, με τον Βραζιλιάνο να βγάζει ωραία σέντρα και τον Πέλκα με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ, ενώ μετά το 0-1, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν μέτρα στο γήπεδο και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης σε ένα σημείο όπου κυριάρχησαν τα νεύρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε σε πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με τον "Δικέφαλο" να δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και πέτυχε άλλα δύο γκολ, με τον Περέιρα να "γράφει" με εξαιρετική ατομική ενέργεια το 0-2 στο 54', ενώ ο Τιάμ πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του "Δικεφάλου" στο 71', διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανσερραϊκός (4-2-3-1): Μέλκα (46΄Ντούπρε), Τσελεπίδης (70’ Ανδρέου), Καψάλης (65’ Παπατζίκος), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Λάντο (46’ Παναγιωτίδης), Σιάκκας (60’ Ρούτσης), Κάκκο (70’ Τάντιτς), Χατζηδημητρίου (60’ Κτιστόπουλος) Τσούτσης (55’ Τσομαχασβίλι), Μαφουτά.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Μπρκίτς, Μάτος (60’ Κίτσιου), Τζαβέλλας (60’ Πούγγουρας), Βαρέλα (60’ Μαλεζάς), Γιαννούλης (60’ Κοροβέσης), Κάνιας (46’ Σάχοφ), Τσίμιροτ (60’ Χαρίσης), Τζάλμα (60’ Τιάμ), Πέλκας (46’ Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες (60’ Μυστακίδης), Κουλούρης (46’ Περέιρα). 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags