Facebook Pixel Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός με επιστροφή Τελάντερ!
| 2016-11-19 21:45:00

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός με επιστροφή Τελάντερ!

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός με επιστροφή Τελάντερ!

Οι πράσινοι επικράτησαν με 4-0 της Καλλιθέας σε φιλικό με τα βλέμματα να πέφτουν στους Ρινάλντι και Τελάντερ. 

Ξεμούδιασε ο Παναθηναϊκός. Επικράτησε 4-0 της Καλλιθέας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο προπονητήριο στο Κορωπί με τους υπεύθυνους του τριφυλλιού όμως να έχουν δύο λόγους για να χαμογελάσουν.

Ο πρώτος είναι η επιστροφή του Τελάντερ. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα, στην πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. Ο Αντρέα Στραματσόνι θα συνεχίσει, σιγά-σιγά, να του δίνει χρόνο για να μπορέσει ομαλά να προστεθεί στις επιλογές του για τα παιχνίδια της ομάδας.

Το άλλο «καλό» που βγήκε από το σημερινό ματς ήταν ο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε δύο φορές δείχνοντας να πατά καλύτερα συγκριτικά με τις προηγούμενες «παρουσίες» του στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο Βιγιαγάνιες και ο Πίσπας πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Α’ ημίχρονο): Κοτσόλης, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Σάμπα, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες (32’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Ρινάλντι

Παναθηναϊκός (Β’ ημίχρονο): Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβανόφ (66’ Μαρινάκης), Μολέντο, Τελάντερ, Μίγγος, Ρέις, Λεντέσμα, Πίσπας (73’ Αγγελόπουλος), Ρινάλντι

Καλλιθέα: Μιχέλης, Λεβέντης, Ηλιάδης, Σταμόπουλος (41’ Συριόπουλος), Τοπάλι, Γκίνης, Κατσικογιάννης, Πάτας, Τσώνης, Σμυρλής, Βάρντεν.

Για τους φιλοξενούμενους στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταυριανός, Σταματάκος, Μπέλης, Κόττας, Κρεββατάς, Τουρούκης, Μουκτάρης, Μάκο και Τσίπρας.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που δεν αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags