Facebook Pixel Σφάλμα! Διώχνουν από τον Παναθηναϊκό παιχταρά, που κάνει άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες!
| 2016-11-21 10:30:00

Σφάλμα! Διώχνουν από τον Παναθηναϊκό παιχταρά, που κάνει άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες!

Σφάλμα! Διώχνουν από τον Παναθηναϊκό παιχταρά, που κάνει άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες!

Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν τον έχει στα πλάνα του!

Πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού τον ερχόμενο Γενάρη, τόσο για τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, όσο και για εκείνους που θα την βγάλουν!

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι ένας από αυτούς, καθώς είναι δεδομένο ότι το "τριφύλλι" θα κινηθεί για την απόκτηση ανταγωνιστικού τού Λουκ Στιλ τερματοφύλακα...

Με αποτέλεσμα ο Οδυσσέας κατά πάσα πιθανότητα να πάρει τον δρόμο του δανεισμού σε κάποια ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον αδερφό του, Παναγιώτη.

Χρειάζεται να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και αν τελικά καταφέρουν να ξεχωρίσουν, να επιστρέψουν για να διεκδικήσουν ξανά τη θέση τους στην ομάδα.

Πάνω - κάτω το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκο Μαρινάκη, ενώ σημερινά ρεπορτάζ δίνουν την ίδια τύχη και στον Μπουμάλ!

Η περίπτωση του Καμερουνέζου άσου όμως είναι διαφορετική, καθώς αφενός ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει πάνω του ένα σημαντικό ποσό, αφετέρου έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην 11άδα της ομάδας!

Αρκεί να θυμηθούμε ότι τον περασμένη Γενάρη ήταν ίσως η μοναδική μεταγραφή του Παναθηναϊκού που αξιοποιήθηκε απόλυτα από την πρώτη στιγμή και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Δεδομένα ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω, αλλά από αυτό μέχρι να δοθεί δανεικός και αυτός, μάλλον υπάρχει διαφορά...

Είναι γεγονός, βέβαια, ότι δεν κατάφερε να πείσει ποτέ τον Αντρέα Στραματσόνι ότι αξίζει θέση στην 11άδα, πολύ περισσότερο μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές των Ιμπάρμπο, Εμποκού κ.α., ενώ πρόβλημα στην περίπτωσή του είναι και το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει άνω - κάτω τις αντίπαλες άμυνες και καλό θα ήταν να το σκεφτούν δύο φορές στον Παναθηναϊκό πριν τον αφήσουν να φύγει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags