Facebook Pixel Πάλι ονοματάρες έμειναν εκτός!
| 2016-11-23 15:23:00

Πάλι ονοματάρες έμειναν εκτός!

Πάλι ονοματάρες έμειναν εκτός!

Ο Πάουλο Μπέντο κατά την... προσφιλή τακτική του άφησε εκτός αποστολής "ηχηρά" ονόματα. Δεν είναι στη 18άδα και οι τραυματίες Καρντόσο και Καπίνο

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός λοιπόν τους "Τσόρι" Ντομίνγκες, Μάρκο Μάριν αλλά και τον Ντε Λα Μπέγια που κρίθηκε ανέτοιμος. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Με την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τετάρτης, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, για το αυριανό παιχνίδι UEFA Europa League, με αντίπαλο τη Γιανγκ Μπόις.

Εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο έμεινε ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα κάτω από το μάτι, σε φάση πάνω στο «διπλό», με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας. Θεραπεία συνεχίζει ο Στέφανος Καπίνο.

Αναλυτικά η 18άδα, για το αυριανό παιχνίδι με την ελβετική ομάδα: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags