Facebook Pixel "Είναι η καλύτερη περίοδος στην καριέρα μου"
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-23 15:35:00

"Είναι η καλύτερη περίοδος στην καριέρα μου"

"Είναι η καλύτερη περίοδος στην καριέρα μου"

O Tάρικ Ελιουνούσι εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Γιούνγκ Μπόις, όπου αναφέρθηκε και στη δική του κατάσταση

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θα αποτελέσει πρόβλημα το γεγονός ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας του Ολυμπιακού ήταν στις 6 Νοεμβρίου: «Όχι, δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε. Φυσικά όταν έχεις πολύ καιρό να παίξεις ένα επίσημο παιχνίδι μπορεί να σου κοστίσει στον ρυθμό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προπονείσαι σε πολύ έντονο ρυθμό και πολύ καλά. Αυτό έχουμε κάνει. Έχουμε προπονηθεί καλά και σε έντονο ρυθμό. Όταν συμβαίνει αυτό δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα παρά να δείξεις ότι έχεις προπονηθεί καλά».

Για το αν το αυριανό παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του τελικού: «Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια στον όμιλο, όμως αύριο έχουμε την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Για το αν αυτή είναι η καλύτερη περίοδος στην καριέρα του: «Εξαρτάται αν μιλήσουμε τη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, για το χρόνο συμμετοχής που έχω κερδίσει μπορώ να πω πως ναι είναι η καλύτερη περίοδος για μένα. Το θέμα είναι να προσέχεις τον εαυτό σου να μην έχεις τραυματισμού γιατί τα πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και με αυτούς μαζί μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα. Νιώθω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Για το τι του έκανε εντύπωση από τη Γιουνγκ Μπόις από το πρώτο παιχνίδι: «Πιστεύω ότι είναι μία καλή ομάδα, μία δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες. Γνωρίζω καλά πολλούς παίκτες, γνωρίζω καλά τον Σουλεϊμάνι από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που θα μας δημιουργήσει προβλήματα και ήδη το έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε τον μέγιστο σεβασμό για τη Γιουνγκ Μπόις. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και τι μπορούμε να καταφέρουμε εμείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags