Facebook Pixel Καραϊσκάκης εναντίον Ολυμπιακού!
| 2016-11-24 18:38:00

Καραϊσκάκης εναντίον Ολυμπιακού!

Καραϊσκάκης εναντίον Ολυμπιακού!

Για τη διαιτησία στον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" διαμαρτυρήθηκε ο Καραϊσκάκης, ο οποίος έκανε λόγο για "βρωμιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Προς θεού, μην πάει ο νους στο πονηρό δεν πρόκειται για τον Ολυμπιακό Πειραιώς ούτε το φαληρικό στάδιο. Πως θα γινόταν άλλωστε γήπεδο να καταγγέλει την ομάδα που αγωνίζεται εκεί ως έδρα της; Απλά η Αθλητική Ένωση Καραϊσκάκης (ΑΕΚ) ομάδα με έδρα τον Νομό Άρτας διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό του Βόλου, μέσω σκληρής ανακοίνωσης.

"ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΝΑΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑ!!!!! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ.

ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΒΡΑΖΕ... ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ... ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ Η ΑΝΟΔΟΣ... ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ...", ανέφερε η ανακοίνωση.

Για την ιστορία, το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags