Facebook Pixel Γιατί χτυπιούνται με τον Λέσκοτ στην ΑΕΚ - Τι έγινε με τα λεφτά και τι ψάχνουν ενόψει Γενάρη!
| 2016-11-24 19:44:00

Γιατί χτυπιούνται με τον Λέσκοτ στην ΑΕΚ - Τι έγινε με τα λεφτά και τι ψάχνουν ενόψει Γενάρη!

Γιατί χτυπιούνται με τον Λέσκοτ στην ΑΕΚ - Τι έγινε με τα λεφτά και τι ψάχνουν ενόψει Γενάρη!

Ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν αυτό που συνέβη με τον Άγγλο. Τα στατιστικά που προκαλούν... λιποθυμίες, η συμφωνία για τα χρωστούμενα και η μεταγραφή που θα σκάσει!

Ο Τζόλεον Λέσκοτ ήρθε στην ΑΕΚ με πολλές προσδοκίες, αλλά φεύγει πριν καν μπούμε στον Δεκέμβρη και ελάχιστοι θα θυμούνται το πέρασμά του από τη χώρα μας. Σίγουρα αυτοί που δεν θα τον ξεχάσουν, είναι οι άνθρωποι της Ένωσης, οι οποίοι... χτυπύν το κεφάλι τους στον τοίχο!

Η προσφορά του Άγγλου στην Ένωση ήταν φτωχή, κάτι που αποδεικνύεται και από τους αριθμούς του. Τέσσερα ματς πρόλαβε να παίξει όλα κι όλα ο Λέσκοτ με τον Δικέφαλο και πιο συγκεκριμένα 377 αγωνιστικά λεπτά. Η παρουσία του δεν ενθουσίασε κανέναν αφού δεν πρόλαβε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και εν συνεχεία τραυματίστηκε σοβαρά.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και δυο θετικά στην όλη υπόθεση. Το πρώτο έγκειται στον οικονομικό τομέα αφού η ΑΕΚ πέτυχε τον καλύτερο δυνατό συμβιβασμό. Για την ακρίβεια, ο Άγγλος στόπερ είχε συμβόλαιο δυο ετών, ωστόσο αποχωρώντας θα λάβει ως αποζημίωση μόνο τα δεδουλευμένα του και όχι όσο θα μπορούσε να αξιώσει βάσει του υπολειπόμενου διαστήματος του συμβολαίου του. Μικρή η ζημιά, δηλαδή.

Άλλο ένα κέρδος για τον Δικέφαλο που δεν μεταφράζεται σε αριθμούς είναι το πολύτιμο μάθημα που διδάχθηκαν για τα καλά οι άνθρωποι της ομάδας. Στην περίπτωση του Λέσκοτ δικαιώθηκαν όσοι υποστήριζαν ότι η ΑΕΚ δεν θα έπρεπε να ρισκάρει επενδύοντας σε έναν ποδοσφαιριστή με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Συνεπώς, οι διοικούντες του Δικεφάλου προτίθενται να αλλάξουν πολιτική όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Άγγλου. Έτσι, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αναζητήσουν έναν στόπερ πρώτης γραμμής, ο οποίος όμως θα είναι υγιής και έτοιμος να προσφέρει άμεσα, σε αντίθεση με τον έμπειρο αμυντικό που αποτελεί πλέον παρελθόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο μέρες μετά τα γκάζια Μελισσανίδη, παίκτης τον έγραψε στα... παπούτσια του - Δείτε τι έκανε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags