Facebook Pixel Αυτοκριτική από τον Τελάντερ
| 2016-11-26 12:51:00

Αυτοκριτική από τον Τελάντερ

Αυτοκριτική από τον Τελάντερ

Μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αποχής και ...πόνου, ο Ράσμους Τελάντερ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα γήπεδα και μίλησε στη NOVA για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους προηγούμενους μήνες. 

"Πέρασα πολλά. Έχω κάνει τρεις εγχειρήσεις και κάθε φορά που έκανα επέμβαση στο πόδι μου, νομίζω ότι επέστρεφα πολύ γρήγορα. Πήγα σε ένα νέο κλαμπ, τον Παναθηναϊκό, κάτι μεγάλο για μένα και ήθελα να μπω άμεσα στην ομάδα. Όμως δεν έκανα τα πράγματα σωστά", είπε αρχικά ο Δανός αμυντικός και πρόσθεσε:

"Αυτή τη φορά, γιατί στο παρελθόν έχω παίξει με πολύ πόνο, νομίζω ότι για πρώτη φορά έκανα σωστά τα πράγματα. Πήρα το χρόνο μου, δούλεψα πολύ σκληρά, ενώ είχα καλούς ανθρώπους γύρω μου. Ο προπονητής με βοήθησε πολύ, οι φυσιοθεραπευτές και τώρα είμαι για πρώτη φορά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου, ώστε να δώσω το 100% που μπορώ και θέλω να δώσω".

Ο Τελάντερ σχολίασε ακόμα για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας του, τη δύσκολη συνέχεια και αναλύει το απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο.

"Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό. Ασφαλώς και χρειαζόμαστε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σκανδιναβός στόπερ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags