Facebook Pixel Οριστικό: Ο ΑΠΟΕΛ υπέγραψε συμβόλαιο με τον...
| 2016-11-28 15:31:00

Οριστικό: Ο ΑΠΟΕΛ υπέγραψε συμβόλαιο με τον...

Οριστικό: Ο ΑΠΟΕΛ υπέγραψε συμβόλαιο με τον...

Το όνομά του πρώην ερυθρόλευκου είχε συνδεθεί έντονα το τελευταίο διάστημα με την κυπριακή ομάδα!

Ο λόγος για τον Λορένθο, που ήταν τεχνικός σύμβουλος στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, πριν από λίγο καιρό όμως αποχώρησε από την ομάδα και, τώρα, είναι μέλος του ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Juan Jose Lorenzo για την θέση του υπεύθυνου scouting του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Juan Jose Lorenzo έχει γεννηθεί στις 06/11/1976.

Εργάστηκε ως Τεχνικός Σύμβουλος στην Real Valladolid για τέσσερα χρόνια, από το 1999 έως το 2003. Ακολούθως εργάστηκε για μια περίοδο ως Διευθυντής του Διεθνούς τμήματος ποδοσφαίρου της Real Madrid.

Πέρασε μια επταετία (2003-2010) στην Atletico Osasuna ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου, έχοντας την ευθύνη της παρακολούθησης και επιλογής των ποδοσφαιριστών, της διαπραγμάτευσης των συμβολαίων τους καθώς και των επεκτάσεων ή διακοπών των υφιστάμενων συνεργασιών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 ήταν ο Τεχνικός Σύμβουλος στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο κ. Lorenzo θα έχει άμεση συνεργασία με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Toza Sapuric και με τον προπονητή Thomas Christiansen για τα θέματα μετεγγραφικού προγραμματισμού.

Καλωσορίζουμε τον Juan Jose Lorenzo στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε, η συνεργασία του με την ομάδα μας, να συνοδευτεί με πολλές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags