Facebook Pixel "Nα δώσει εξηγήσεις ο Ίβιτς"
| 2016-11-29 12:23:00

"Nα δώσει εξηγήσεις ο Ίβιτς"

"Nα δώσει εξηγήσεις ο Ίβιτς"

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης του Ατρόμητου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε ότι ο Σέρβος τεχνικός οφείλει να δώσει εξηγήσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του

Αναλυτικά:

Για την μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα: «Δείχνει ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα. Όταν είσαι στο ημίχρονο 2-0, το μόνο που σκέφτεσαι είναι να σκύψεις το κεφάλι σε ανάλογες περιπτώσεις. Πολλές ομάδες όταν χάνουν με τέτοιο σκορ, επαναπαύονται και δεν παλεύουν περισσότερο. Εμείς όμως το παλεύουμε, κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε και με τον Ολυμπιακό».

Για τα λόγια του κ. Κορακάκη: «Μας είπε ότι ήμασταν πολύ κακοί. Μας είπε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον, μας είπε ότι είμαστε πολύ καλοί παίκτες και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια: «Θέλει και τύχη. Ένα πράγμα που θέλει ένας ποδοσφαιριστής είναι και τύχη. Χρειάζεται να έχεις και έναν προπονητή που θα είναι κοντά και θα σου αλλάξει την ψυχολογία για να ανατρέψεις ένα άσχημο αποτέλεσμα».

Για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες: «Ναι, ήταν ο κινητήριος μοχλός του ΠΑΟΚ. Αν δεν είναι εκείνος, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα η ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όμως υπάρχουν παίκτες – κλειδιά στο ρόστερ του».

Για τις καταγγελίες του Ίβιτς για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ποια θα ήταν η δική του σκέψη σε κάτι τέτοιο: «Επειδή έχω και φίλους που είναι στην ομάδα, μπορώ να τους καταλάβω εν μέρει και να έρθω στη θέση του. Δεν ξέρω πώς θα το έπαιρνα εγώ κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σοβαρές οι κατηγορίες αυτές. Μπορείς να το πεις τετ – α – τετ με τους παίκτες και να μην το λες δημόσια. Είσαι στον ΠΑΟΚ και ήταν μία άσχημη στιγμή για εκείνον. Πρέπει να αποδείξει και τα λεγόμενά του. Όταν βγαίνει κάτι από το στόμα μας, πρέπει να το εξηγούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με τον κόσμο του και χρειάζονται εξηγήσεις».

Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Δεν θα σκεφτώ πού μπορεί να φτάσει. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι η νίκη. Στόχος μας είναι η πεντάδα, να βγούμε Ευρώπη και μία καλή πορεία στο Κύπελλο».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του: «Κάθε ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται διαφορετικά τέτοιου είδους υποθέσεις. Μπορεί να γίνει τώρα, μπορεί να γίνει αργότερα. Εγώ δεν επηρεάστηκα. Μπορεί στην αρχή να σε ενοχλεί, αλλά αν έχεις την προσωπικότητα κοιτάς την ομάδα σου και το γεγονός πως ανανέωσες πρόσφατα το συμβόλαιό σου και προχωράς για το καλύτερο. Αν δεν γίνεται τώρα, θα γίνει μετά…». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags