Facebook Pixel «Φέτος ήταν η ευκαιρία του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα - Έβλεπα τον Ολυμπιακό και την διαιτησία...»
| 2016-12-02 19:42:00

«Φέτος ήταν η ευκαιρία του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα - Έβλεπα τον Ολυμπιακό και την διαιτησία...»

«Φέτος ήταν η ευκαιρία του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα - Έβλεπα τον Ολυμπιακό και την διαιτησία...»

Για την χθεσινή αναμέτρηση του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, μίλησε ο τεχνικός των Τρικάλων, Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το χθεσινό αποτέλεσμα της ομάδας του: «Παρ' όλο που πάντα εμείς οι προπονητές ζητάμε το κάτι παραπάνω, είμαι ευχαριστημένος γιατί παίζαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά είχαμε απέναντι μας μία μεγάλη ομάδα. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα, όπως όλων των ομάδων της Football League. Πιστεύω όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες προκλήσεις, όπως ο ΠΑΟΚ, θέλεις να δείξεις το καλύτερο σου εαυτό. Αυτό που καταλαβαίνω φέτος είναι ότι οι ομάδες της Football League είναι πολύ ενισχυμένες και γι’ αυτό βλέπετε αυτά τα αποτελέσματα με ομάδες της Super League».
 

Για τη χθεσινή κακή απόδοση του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ήμασταν πολύ οργανωμένοι, πολύ καλά στημένοι μέσα στο γήπεδο, χωρίς να αφήνουμε χώρους. Οι γραμμές μας ήταν πολύ κοντά και αυτό ήταν που δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά φέτος, χωρίς μάλιστα να κάνει κάποια φάση, δεν θυμάμαι τον τερματοφύλακα μας να έπιασε την μπάλα. Παρόλο που είναι μία ομάδα που κάνει φάσεις στα παιχνίδια της. Είναι παιχνίδι που φέρνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, κάτι που δεν είχαμε μετά τα πρώτα δύο ανεπιτυχές αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη χρονιά και πιστεύω μετά από αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη νίκη κόντρα στον Αχαρνιακό, στη 3η αγωνιστική θα είμαστε καλύτεροι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάτι που το διαπίστωσα και χθες. Έχει αρκετό βάθος σαν ομάδα και μάλιστα με καλούς παίκτες. Για παράδειγμα χθες, έκανε εκτεταμένο ροτέισον στην εντεκάδα, σχεδόν κανένας δεν είχε παίξει κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά αυτό δεν φαινόταν. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι βασικοί. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που είχε παιδιά που δεν τα γνώριζα, όπως και ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το κάνει ούτε και αυτό, γι’ αυτό έπαιξε με τους βασικούς στη Κρήτη. Αυτή την πολυτέλεια την έχει μόνο ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Γι’ αυτό πίστευα φέτος ότι είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με το ότι Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλός και η διαιτησία έχει γίνει καλύτερη».

Τι γίνεται και πάντα στραβώνει ο ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δε γνωρίζω τι γίνεται. Αν δείτε, όλες αυτές οι εξελίξεις που γίνονται στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν μετά από ένα τεράστιο αποτέλεσμα μέσα στη Φιορεντίνα. Αυτό μόνο στο ΠΑΟΚ μπορεί να συμβεί, αλλά δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση, όπως πολύ άλλοι. Στη Θεσσαλονίκη, μας αρέσουν περισσότερο από όλη την Ελλάδα οι «καφενιακές» συζητήσεις. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει αυτό το γύρω από την ομάδα και όσο υπάρχει, δε θα δει «άσπρη» μέρα και είναι κρίμα γιατί είναι χαρά Θεού να έχει ένα τέτοιο άνθρωπο, που βάζει λεφτά».

Για το ότι κάποιος μέσα από την ομάδα δίνει τροφή για κουτσομπολιά: «Αυτό είναι ό,τι χειρότερο θα έλεγα. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Ευτυχώς στη ποδοσφαιρική μου καριέρα έχω παίξει στις μεγάλες ομάδες της χώρας και θεωρώ αδιανόητο να γίνονται τέτοια πράγματα από τους παίκτες. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι τα κάνουν επίτηδες. Κάποιοι μέσα από την ομάδα δίνουν τροφή για κουτσομπολιά προς τα έξω. Αυτό πιστεύω κάνει και μεγάλο κακό στην ομάδα».

Για τους Αθανασιάδη και Τζαβέλλα: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει την προσωπικότητά του. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτά τα δύο παιδιά. Θέλω να πω ότι τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ χρειάζονται έντονες προσωπικότητες. Αλλά κανένα παιδί από όσα έχω ζήσει δεν είναι ικανό να κάνει αυτά τα πράγματα, αυτές τις κλίκες. Είναι περισσότερα από καλά παιδιά. Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική, όταν αλλάζεις κάθε χρόνο τη μισή ομάδα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν χρειάζεσαι πολλά παιδιά αλλά καλούς παίκτες. Πραγματικά χθες, έβλεπα τον ΠΑΟΚ και μελαγχολούσα σε σχέση με τη είχε πριν τρία χρόνια που παίξαμε στο τελικό. Έχει σε όλες τις θέσεις πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές και είναι παράξενο να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Επίσης πιστεύω ότι ο Χαρίσης είναι το καλύτερο ταλέντο της χώρας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags