Facebook Pixel Καλή ενίσχυση για ΟΦΗ
| 2016-12-05 16:38:00

Καλή ενίσχυση για ΟΦΗ

Καλή ενίσχυση για ΟΦΗ

Ο 26χρονος μέσος, Παύλος Μητρόπουλος, είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ για τον Ιανουάριο και στην κρητική ομάδα, ποντάρουν πολλά στην προσωπικότητα και την εμπειρία του.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις του με την Σουηδική «Ακρόπολις» και στις πρώτες του δηλώσεις την Δευτέρα (5/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, εξέφρασε την προσμονή του να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

Όπως είπε «είναι ένα φλέρτ με τον ΟΦΗ που κρατάει 4-5 χρόνια και για διάφορους λόγους δεν έγινε νωρίτερα. Εγινε τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Παύλος Μητρόπουλος, ανέφερε ότι «είμαι καλά. Δεν έχω ξεκουραστεί καθ’ όλου τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι η νέα μου ομάδα. Εχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να την βοηθήσω να ανέβει στην Super League. Η ομάδα διάκριση θα είναι και ατομική διάκριση» ανέφερε ο Παύλος Μητρόπουλος».

Τον 26χρονο μέσο υποδέχθηκαν τη Δευτέρα το πρωί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Δημήτρης Αποστολάκης, ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιώργος Κορτσιδάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας.

Ο τελευταίος καλωσόρισε τον Παύλο Μητρόπουλο με μια ανθοδέσμη και ένα κασκόλ του ΟΦΗ, ενώ αμέσως μετά τον πήγε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ομάδας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Μητρόπουλο, είναι μέχρι το καλοκαίρι και θα επεκταθεί σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στη Superleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags