Facebook Pixel "Μπηχτή" από Τάτο...
| 2016-12-06 21:14:00

"Μπηχτή" από Τάτο...

"Μπηχτή" από Τάτο...

Ο αρχηγός του Άρη σε δηλώσεις του στο "Metropolis 95,5" εμμέσως τόνισε πως περιμένει περισσότερη στήριξη από τον κόσμο στη συνέχεια. 

"Εκείνο που μου λείπει είναι ο κόσμος, γιατί έχω συνηθίσει να παίζω σε γεμάτο Χαριλάου¨, είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος μέσος.

Αναλυτικά:

«Το καλοκαίρι έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Άλλο τα φιλικά, όμως, άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Πρέπει όλοι μας να προσαρμοστούμε στη δύναμη και στο πάθος και λιγότερο στην τεχνική», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.


Για τον περίπατο κόντρα στην Καλλονή: «Είχαμε νωρίς- ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Όταν συγκεντρωθήκαμε και βελτιώσαμε την τελική πάσα, πετύχαμε τέσσερα γκολ σε λίγα λεπτά. Πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι η προσαρμογή στον Αρη είναι δύσκολη υπόθεση. Υπάρχει μεγάλη πίεση, λόγω φανέλας. Οι κλειστές άμυνες ακολουθούν. Χρειάζεται υπομονή και όχι νευρικότητα. Μετά τους δύο αγώνες Πρωταθλήματος κάναμε την αυτοκριτική μας. Εχουμε καλό ρόστερ και προπονητή και θα βρούμε τον δρόμο μας».

Για τον Ίλιτς: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής, τον οποίο ήθελα να έχω και συμπαίκτη και παλαιότερα στη Super League. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα, αλλά πιστεύω ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην πίεση του Αρη».

Για τα δικά του γκολ: «Δεν με ενδιαφέρουν τα γκολ και δεν μου αρέσει να σκοράρω. Προτιμώ να δώσω ασίστ. Με ικανοποιεί που κερδίζουμε. Εκείνο που μου λείπει είναι ο κόσμος, γιατί έχω συνηθίσει να παίζω σε γεμάτο Χαριλάου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Τώρα ξεκινήσαμε. Εχουμε παίξει τέσσερα ματς. Το μοναδικό που θέλω να πιστεύω είναι η άνοδος. Ελπίζω ο κόσμος να έρχεται και να μας στηρίζει κάθε Κυριακή. Δεν έχουμε παράπονο από την παρουσία του, γιατί το κάνει ήδη. Απλώς, θέλουμε πιο μαζική παρουσία. Η Football League είναι πιο δύσκολη κατηγορία και έχει περισσότερο άγχος, ωστόσο το κίνητρο είναι υψηλό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags