Facebook Pixel "Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος"
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-08 21:51:00

"Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος"

"Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος"

Ο προπονητής της Λίμπερετς, Γίντριχ Τρπισόφκσι, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκρισή του στους «32» ενώ προέβλεψε ότι ο Δικέφαλος θα προχωρήσει κι άλλο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τρπισόφσκι στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν πέρασαν δίκαια ο ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα στην επόμενη φάση: «Σίγουρα άξιζαν και οι δυο ομάδες την πρόκριση, ήταν πολύ καλές και πιστεύω ότι θα προχωρήσουν και οι δυο σε επόμενες φάσεις».

Για το αν ήταν καθοριστικά τα δυο ματς με τη Λίμπερετς και ειδικά αυτό στην Τσεχία: «Νομίζω ότι το παιχνίδι στην έδρα μας ήταν κομβικό. Δεν ήμασταν κακοί στην Τσεχία, αλλά ο ΠΑΟΚ εξαργύρωσε τις ευκαιρίες του. Σήμερα όμως ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν σήμερα πολύ ανώτερος ή η Λίμπερετς δεν έπιασε καλή απόδοση: «Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έλεγξε το κέντρο. Με πολύ καλή απόδοση του Ροντρίγκες, του Σάκχοφ και του Πέλκα».

Ποιες ήταν οι διαφορές των δυο παιχνιδιών μεταξύ των δυο ομάδων: «Πιστεύω ότι τα δυο παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά. Σήμερα ο ΠΑΟΚ πολύ ισχυρός στο κέντρο όπου και μας ξεπέρασε. Στην έδρα μας ήταν θέμα αποτελεσματικότητας. Δυο ευκαιρίες έκανε ο ΠΑΟΚ και έβαλε δυο γκολ. Εμείς στην έδρα μας είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι αλλά δε σκοράραμε.Η διαφορά των δυο ομάδων είναι στο κέντρο και στα πλάγια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη και ποιον θα έπαιρνε από τον ΠΑΟΚ: «Θα έπαιρνα τον Ροντρίγκες ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικά σε όλα τα παιχνίδια που παρακολούθησα. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει πολύ μακριά ειδικά με την αποχώρηση του Τζαβέλλα που παίζει πολύ καλύτερα αμυντικά και δέεταιι λιγότερα γκολ. Ο ΠΑΟΚ και επιθετικά είναι πολύ καλύτερος όπως φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια των ομίλων». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags