Facebook Pixel Ίσραελ για ΑΕΚ
| 2011-06-29 18:07:00

Ίσραελ για ΑΕΚ

Ίσραελ για ΑΕΚ

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ίσραελ Μπασκόν Γιγάτο, κάνει λόγο δημοσίευμα από την Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα η ισπανική εφημερίδα "La Voz Digital" αναφέρει για το ενδιαφέρον της "Ένωσης": "Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμυντικού Χουάν Κάλα της Σεβίλλης και του μέσου της Μπέτις, Ίσραελ Μπασκόν Γιγάτο. Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται σύντομα να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με την ΑΕΚ".

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως το ενδιαφέρον των "κιτρινόμαυρων" αποκάλυψε ο ατζέντης του Ίσραελ σε συζήτηση που είχε για τον πελάτη του με τον τεχνικό διευθυντή της Χερέθ Βικουέιρα ο οποίος από την πλευρά του… χτύπησε την πόρτα του 24χρονου Ισπανού μέσου για λογαριασμό της ομάδας στην οποία εργάζεται.

Ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αν και δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική της ΑΕΚ, η οποία θα αγωνίζεται στο Europa League τη νέα σεζόν.

Europa League τη νέα σεζόν 

Europa League τη νέα σεζόνEuropa League τη νέα σεζόνEuropa League τη νέα σεζόνeEuropa League τη νέα σεζόνEuropa League τη νέα σεζόνeeeeeτονίζεται πως το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» αποκάλυψε ο ατζέντης του Ίσραελ σε συζήτηση που είχε για τον πελάτη του με τον τεχνικό διευθυντή της Χερέθ Βικουέιρα ο οποίος από την πλευρά του… χτύπησε την πόρτα του 24χρονου Ισπανού μέσου για λογαριασμό της ομάδας στην οποία εργάζεται. EuriEEEEeeehjnjkkkkl,,kjuieeE

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags