Facebook Pixel Καρντόσο: "Επιτέλους τα κατάφερα"!
| 2016-12-12 23:50:00

Καρντόσο: "Επιτέλους τα κατάφερα"!

Καρντόσο: "Επιτέλους τα κατάφερα"!

Πανευτυχής ήταν μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο Παραγουανός. Τί είπε για το πρώτο του γκολ, την περίοδο "ξηρασίας" που άφησε πίσω και την κλήρωση του Europa League.

Ο Όσκαρ Καρντόσο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό μιλώντας στην κάμερα της Novaμετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παραγουανός τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που σκόραρε αφού ποτέ ξανά δεν του είχε τύχει να μην τα καταφέρει για τόσο καιρό. Επίσης, δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόψή του για την Οσμανλίσπορ, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο EuropaLeague.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Το έψαχνα πολύ καιρό το γκολ. Επιτέλους το κατάφερα. Ήταν ένα πολύ καλό ματς σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σε ματς που είναι δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο.
 
Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Περισσότερα γκολ έχω βάλει στην Πορτογαλία απ' αυτά που λέτε. Πάνω από 170. Στην Τουρκία έχω πάνω από 70. Όχι όμως ποτέ δεν είχε περάσει τόσο διάστημα δίχως γκολ (σ.σ. είχε να σκοράρει από τον περασμένο Μάρτιο). Με έχουν αποδεχθεί εξαιρετικά όλοι στην ομάδα. Απλώς δεν είχε έρθει το γκολ. Δουλεύω πολύ και καθημερινά και τώρα ήρθε.
 
Ναι το κατάλαβα πως θα μπορούσα να περάσω την μπάλα. Να βγω στο 2ο δοκάρι στο γκολ. Μπορούσα και το έκανα και έτσι ήρθε το 1ο μου γκολ στην Ελλάδα. Και με το αριστερό και με το δεξί προσπαθώ πάντα. Με το αριστερό μου είναι πιο καλά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για το πρωτάθλμα.
 
Εάν συνεχίσουμε έτσι και να παίρνουμε βαθμούς τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Η Οσμανλίσπορ είναι μία ομάδα με ποιότητα και ειδικά στην επίθεση. Να κοιτάξουμε εμείς πρώτα το τι θα κάνουμε. Το πως εμείς θα πάμε καλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags