Facebook Pixel "Πρώτη"... βουβαμάρα
| 2011-06-29 19:46:00

"Πρώτη"... βουβαμάρα

"Πρώτη"... βουβαμάρα

Άλλες χρονιές οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν πως και πως την πρώτη της ομάδας τους. Φέτος ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι το πρωί της Πέμπτης ξεκινάει η… πράσινη προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν!

Οι πόρτες θα είναι κλειστές και δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ανοίξουν για τον κόσμο αφού άλλωστε ούτε ένα νέο πρόσωπο δεν υπάρχει! Μόλις μια μέρα πριν μας… επισκεφτεί ο Ιούλιος και στον Παναθηναϊκό δεν έχει γίνει καμία μεταγραφή αφού οι μέτοχοι παραμένουν προκλητικά αδιάφοροι, ενώ όσοι αυτή την στιγμή χειρίζονται τις τύχες της ομάδας δεν δείχνουν και ιδιαίτερα… ικανοί να τα βγάλουν πέρα με επιτυχία.

Θυμίζουμε άλλωστε και το πρόσφατο φιάσκο στο θέμα του τεχνικού διευθυντή καθώς δεν βρέθηκε ο άνθρωπος που θα πάρει στις πλάτες του τα μεταγραφικά ζητήματα!

Με μια εικόνα που σίγουρα περισσότερο θυμίζει… πρώτη ομάδας μικρότερης κατηγορίας και όχι Παναθηναϊκού, στις 8 το πρωί της Πέμπτης έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού στην Παιανία όπου θα αρχίσουν οι ιατρικές εξετάσεις!

Με εξαίρεση τους Ζιλμπέρτο και Γκαρσία όλοι οι άλλοι παίκτες ανήκουν ακόμη στο πράσινο ρόστερ και αναμένεται να είναι παρών. Ακόμη και ο Τζιμπρίλ Σισέ που πάντως δυστυχώς για τον κόσμο του «τριφυλλιού» δεν θα περάσει πολλές φορές ακόμη την πόρτα του πράσινου αθλητικού κέντρου!

Παράλληλα παρόντες θα είναι και οι Ελίνι Δημούτσος, Ματίας Μπιέρσμιρ, Μαρσέλο Μάτος, Μπράις Μουν, Χρήστος Μελίσσης και Σωτήρη Λεοντίου, καθώς ο δανεισμός τους ολοκληρώθηκε και μέχρι νεοτέρας θα προπονούνται με την ομάδα όπως και οι Καπίνος, Λαγός, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κάσας και Φουρλάνος από την Golden Team.

Τέλος, άδεια για μερικές μέρες ακόμη έχουν οι έλληνες διεθνείς και ο Σεντρίκ Καντέ, ενώ το Σάββατο επιστρέφει ο Γιόσου Σαριέγκι.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags