Facebook Pixel «Έκρηξη» της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα Μπάγεβιτς! Σκληρή ανακοίνωση - απάντηση για τα σενάρια
| 2016-12-13 21:53:00

«Έκρηξη» της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα Μπάγεβιτς! Σκληρή ανακοίνωση - απάντηση για τα σενάρια

«Έκρηξη» της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα Μπάγεβιτς! Σκληρή ανακοίνωση - απάντηση για τα σενάρια

Για πρώτη φορά η ΑΕΚ σχολιάζει τόσο άμεσα και τόσο «σκληρά» δημοσιεύματα που αφορούν την ομάδα και πιο συγκεκριμένα το μέλλον του Ντούσκο σε αυτή!

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η ΠΑΕ ΑΕΚ το ρεπορτάζ του ΣΠΟΡΤ-ΦΜ περί αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την ΠΑΕ ΑΕΚ ή πιο σωστά της... περιθωριοποίησης του από τα δρώμενα στην ομάδα.  

Το θέμα προέκυψε λόγω της σημερινής απουσίας του από την παρουσίαση του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, αλλά και την ολιγόλεπτη παρουσία του στα γραφεία λίγο μετά, η οποία ολοκληρώθηκε με την φράση «"γειά σας, ευχαριστώ για όλα"!

Αναλυτικά:

Κανένα απολύτως θέμα Μπάγεβιτς δεν υφίσταται για την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ως προς τις αρμοδιότητές του ή την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης την οποία απολαμβάνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να ασχολείται με μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας, τα οποία εκπορεύονται από κύκλους που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags