Facebook Pixel Τρελό γέλιο στην Ελευσίνα: Ό,τι πήγε μέσα, έγραψε!
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-14 22:21:00

Τρελό γέλιο στην Ελευσίνα: Ό,τι πήγε μέσα, έγραψε!

Τρελό γέλιο στην Ελευσίνα: Ό,τι πήγε μέσα, έγραψε!

Ακόμα βάζει γκολ ο ΠΑΟΚ στην Ελευσίνα για το Κύπελλο, την οποία διέλυσε 7-0. Εντύπωση προκάλεσε πάντως το... σκύψιμο του τερματοφύλακα στο πρώτο γκολ.

Ό, τι ήθελε έκανε ο ΠΑΟΚ στην Ελευσίνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα επτά γκολ! Έξι διαφορετικοί σκόρερς για τον Δικέφαλο του Βορρά που προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλο, μετά και από την νίκη των Τρικάλων με 1-0 επί της ΑΕΛ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος στο βασικό σχήμα τον Μάρκο Βελλίδη και τον νεαρό Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ενώ είχε στην 11άδα και τους Αθανασιάδη - Περέιρα.

Δοκάρι και μια... ντουζίνα φάσεις για τον ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε ό, τι ήθελε από το ξεκίνημα του αγώνα στην Ελευσίνα, αλλά το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ! Στο 10' ο Μαλεζάς απώλεσε την πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 18' ο Πέλκας σούταρε από καλό σημείο μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Οι παίκτες του Ίβιτς συνέχισαν να πιέζουν και στο 31' έχασαν την πιο σημαντική ευκαιρία τους με δοκάρι του Μυστακίδη σε κενό τέρμα. Είχε προηγηθεί η κεφαλιά του Σάκχοφ που απέκρουσε ο κίπερ των γηπεδούχων, Στεργιώτης, ο οποίος ήταν ο κύριος λόγος που το σκορ διατηρούνταν στο μηδέν.

Στο 37' ο Σάκχοφ σούταρε από μακριά, αλλά ο Στεργιώτης και πάλι απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ το ίδιο έκανε και σε σουτ του Πέλκα στο 42'. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να χάνει φάσεις, αλλά να μην μπορεί να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Πάρτι!

Απίστευτη ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος, αφού κάθε φάση του ΠΑΟΚ... μύριζε γκολ! Με το "καλημέρα" στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48' ο Δεληγιαννίδης έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ με όμορφη κεφαλιά - ψαράκι, με τον Στεργιώτη να... σκύβει για να αποφύγει την μπάλα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα ο Περέιρα έκανε το 0-2, ύστερα από σέντρα και πάλι του νεαρού Δεληγιαννίδη.

Στο 58' ο ΠΑΟΚ σκόραρε και τρίτο γκολ, ξανά με κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Σάκχοφ, ενώ στο 70' ο Μυστακίδης σε κενή εστία έγραψε το 0-4. Οι παίκτες του Ίβιτς δεν σταμάτησαν... πουθενά και έκαναν το 0-5 με τον Κουλούρη το 75' και στο 77' χρίστηκε σκόρερ και ο Πέλκας, ύστερα από όμορφη κάθετη του Σάκχοφ.

Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε στο 90' ο Πέλκας, με τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται εμφατικά ως πρώτος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Κορομηλάς (61' Mουντοκαλάκης), Καμπούρης, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κωστόπουλος (46' Δημόπουλος), Σταματάκης, Κασναίτση, Γραικός, Ναούμ, Παλαιολόγος (69' Ορφανίδης).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Βελλίδης, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα (64' Πούγγουρας), Μαλεζάς, Κίτσιου (64' Κοροβέσης), Χαρίσης, Σάκχοφ, Πέλκας, Περέιρα, Μυστακίδης, Αθανασιάδης (54' Κουλούρης).

H βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 7 (9-0)

2. Τρίκαλα 7 (6-0)

3. ΑΕΛ 3 (2-4)

4. Πανελευσινιακός 0 (1-14)

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags