Facebook Pixel "Καμία σχέση με τον ΟΦΗ"
| 2011-06-29 23:12:00

"Καμία σχέση με τον ΟΦΗ"

"Καμία σχέση με τον ΟΦΗ"

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά, οι άνθρωποι του Εργοτέλη έσπευσαν να τονίσουν πως η στάση τους στην Σούπερ Λιγκ δεν έχει σχέση με τον συμπολίτη. 

Συγκεκριμένα, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Γιάννης Ράλλης, με συνέντευξή του στον Athletic Radio, ξεκαθάρισε το θέμα.

Αναλυτικά:

"Την απόφαση περί του θέματος του ΟΦΗ θα την πάρει η Football League και η ΕΠΟ. Η Σούπερ Λιγκ πηγαίνει βάσει της προκήρυξης της ΕΠΟ. Αν η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ πάρουν μια απόφαση, τότε δεν είναι δυνατόν να μην την δεχτεί η Σούπερ Λιγκ. Αν βγαίνει ο ΟΦΗ και του δίνει το εύλογο χρόνο για να μπει με τα κριτήρια της Σούπερ Λιγκ στην συνέχεια τότε γιατί να μην το δεχτεί η διοργανώτρια αρχή; Η απόφαση που πήραμε αφορά τα 16 σωματεία που συμμετείχαν φέτος στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας".

Παράλληλα τόνισε: "Σαν Εργοτέλης συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη πριν από το Δ.Σ. και του είπα κάποια πράγματα για τον ΟΦΗ και πως πως πρέπει να γίνει κάτι. Σεβόμαστε κάποια πράγματα για αυτό αναβάλαμε και το επόμενο συμβούλιο για τις 11 Ιουλίου. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει άδικο μια ομάδα που κάνει έναν αγώνα τόσους μήνες. Δεν μπορεί να είναι τρελοί αυτοί οι άνθρωποι» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην συζήτηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο κύριος Μαρινάκης συμφώνησε μαζί μου και είπε ότι πρέπει να γίνει κάτι. Έτσι έκανε την πρόταση για επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ. Ο κύριος Μαρινάκης θα κάνει αυτήν την πρόταση και στην ΕΠΟ την Παρασκευή. Ο κύριος Μανταδάκης που ήταν στην αίθουσα εκείνη την ώρα, δέχτηκε την πρόταση του κυρίου Μαρινάκη. Μπορεί να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, μπορεί και διαφορετικό. Η ΕΠΟ μπορεί να πάρει απόφαση να γίνουν πλέι - οφ χωρίς να ισχύσουν τα κριτήρια της αδειοδότησης. Δεν ήταν κανείς κατά του ΟΦΗ. Η τελεσίδικη απόφαση είναι της ΕΠΟ". 

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags