Facebook Pixel Γουίλσιρ, ο... ψευτονταής... (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-29 23:31:00

Γουίλσιρ, ο... ψευτονταής... (ΦΩΤΟ)

Γουίλσιρ, ο... ψευτονταής... (ΦΩΤΟ)

Ο παίκτης της Εθνικής Αγγλίας και της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ, προκάλεσε επεισόδιο, όταν είπε στη σύντροφο κάποιου άλλου νεαρού: «Ελα μαζί μας, έχουμε περισσότερα χρήματα»!

Ο 19χρονος μέσος, οποίος σημειωτέον παίρνει 55.000 ευρώ την εβδομάδα, περηφανεύτηκε την περιουσία του μπροστά από το φίλο της κοπέλας και στη συνέχεια τους πρόσβαλε κάνοντας ένα σεξουαλικό σχόλιο.

Δεν έφθαναν όλα αυτά η εγωκεντρική συμπεριφορά του Γουίλσιρ συνεχίστηκε αφού μετά που ξεκίνησε ο άγριος καυγάς αυτός έκανε πίσω αφού οι φίλου του ήρθαν στα χέρια με τους φίλους της κοπέλας, είπε η κατηγορούσα αρχή στο δικαστήριο.

Η 21χρονη Κίμπερλι Πλέστεντ περίγραψε το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα ν πέσει στο έδαφος και να σπάσει τον αγκώνα της. Είπε στο δικαστήριο πως ήταν σε ένα κλαμπ για να γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της όταν ο νεαρός σταρ της Άρσεναλ την πλησίασε λέγοντας της επίμονα: «Άσε με να σου κεράσω ποτό, έχω περισσότερα χρήματα - φύγε από τους φίλους σου».

Αργότερα βγήκαν έξω από το κλαμπ όπου ο Γουίλσιρ της είπε ένα χυδαίο σεξουαλικό σχόλιο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καυγάς.

Πηγή: shootandgoal.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags