Facebook Pixel Ο Λέτο σχολίασε την αποχώρηση του κόσμου: «Δεν τους αξίζει»!
| 2016-12-15 23:23:00

Ο Λέτο σχολίασε την αποχώρηση του κόσμου: «Δεν τους αξίζει»!

Ο Λέτο σχολίασε την αποχώρηση του κόσμου: «Δεν τους αξίζει»!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα, ωστόσο υπήρξε κάτι που έκανε τον Αργεντινό να αισθανθεί άσχημα.

Σε μια βραδιά που η ομάδα του πέτυχε μια απίθανη ανατροπή, πανηγύρισε πρόκριση κόντρα στις πιθανότητες και ο ίδιος πέτυχε ένα πολύ κρίσιμο γκολ, θα περίμενε κανείς ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο θα ήταν ενθουσιασμένος.

Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού όπως τόνισε ο ίδιος στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη, λυπάται για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αποχώρησαν στο ημίχρονο εξαιτίας της τραγικής εμφάνισης και του σκορ (έχανε 2-0).

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Η αλήθεια είναι πως παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε 45 λεπτά που για εμάς ήταν πολύ σημαντικά. Δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να προηγηθεί με 2-0. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, παίξαμε με πάθος και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Είμαι πολύ λυπημένος για τους φιλάθλους που ήρθαν κι έφυγαν στο ημίχρονο. Δεν τους αξίζει. Όμως εμείς συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε το παν".

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: "Ο προπονητής δεν ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνισή μας. Μας εξήγησε ποια ήταν τα λάθη μας και μας είπε πως πρέπει να παίξουμε με πάθος και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags