Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία: «Γι' αυτό μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε»
| 2016-12-17 19:05:00

Πάμπλο Γκαρσία: «Γι' αυτό μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε»

Πάμπλο Γκαρσία: «Γι' αυτό μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε»

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου και προπονητής πλέον στους «μικρούς» του συλλόγου, μιλάει για το ματς με τους Γερμανούς, αλλά και για τον κόσμο που ακόμα τον στηρίζει.

Ο Πάμπλο Γκαρσία υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί επί της Σάλκε, στις αναμετρήσεις για τους "32" του Europa League, χάρη στη βαριά φανέλα που έχει.

"Ο ΠΑΟΚ τώρα πάει καλύτερα και αυτό απλά που χρειάζεται είναι να βρει μια ισορροπία ώστε να έχει την ίδια απόδοση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φυσικά και μπορεί να αποκλείσει την Σαλκε γιατί είναι βαριά η φανέλα του. Με τέτοιους σπουδαίους αντιπάλους πάντα παίζει καλά ο ΠΑΟΚ", σημείωσε. Όσο για το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του ως προπονητής της Κ20, σημείωσε:

"Κάθε μέρα για μένα είναι και ένα μάθημα. Δεν γνώριζα καλά τα παιδιά αλλά πλέον τα έχω μάθει, γνωρίζει τι χρειάζομαι και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε στην ομάδα παιδιά και από τις μικρότερες ομάδες και αυτό είναι σημαντικό και με ευχαριστεί".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ, λέγοντας: "Τι άλλο να πω παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ξέρεις ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι παντού. Στην Τούμπα και όπου παίζει η ομάδα. Και είναι εκεί πιστός ακόμη και όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Είναι πάντα εκεί. Τίποτε άλλο από ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags