Facebook Pixel "Άδειασε" Κούγια ο Τσιώλης! Τι είπε για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
| 2016-12-19 12:30:00

"Άδειασε" Κούγια ο Τσιώλης! Τι είπε για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

"Άδειασε" Κούγια ο Τσιώλης! Τι είπε για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε και στην ατάκα του Αλέξη Κούγια για ορισμένους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού".

Ο προπονητής της ΑΕΛ εμφανίστηκε αντίθετος με την δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φυσικά και δεν ασπάζομαι κάτι τέτοιο, μια τέτοια κατάσταση. Είναι ανοιχτό το ποδόσφαιρο για όλους τους παίκτες και η κάθε ομάδα μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει». 

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-το γεγονός ότι έγινε σκληρό ματς και δεν βγήκαν πολλές κάρτες: «Αντικειμενικά, ο διαιτητής θα πρέπει να κάνει πάντα τη δουλειά του. Θα πρέπει με το γράμμα του νόμου να κάνει από την αρχή αυτό που πρέπει. Από την άλλη, αν δώσει από την αρχή πολλές κάρτες, μπορεί να κάνει κακό στο παιχνίδι και να σταματήσει τον ρυθμό σε αρκετές φάσεις. Από την άλλη, το θέμα είναι ότι δημιουργούνται προηγούμενα και αν δεν δώσει κάποια κάρτα που θα γίνει στην αρχή, μπορεί να γίνει μια ίδια φάση στη συνέχεια και να δημιουργηθεί θέμα επειδή στη δεύτερη φάση θα βγάλει κάρτα». 

-τον τρόπο που προσέγγισε το ματς με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι η ΑΕΛ παίζει καλύτερα κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους: «Αυτό που με απασχόλησε και με προβλημάτισε ήταν η βαθμολογία της ομάδας μου. Είχαμε καλή εικόνα στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, κερδίσαμε τις εντυπώσεις, αλλά δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Η Λάρισα με τον Ατρόμητο έκανε 18 τελικές έναντι έξι του Ατρομήτου. Το πάθος περίσσευε χθες (18/12), αλλά το σημαντικότερο ήταν η αγωνιστική πειθαρχεία. Καμία φορά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος που σε προκαλεί να παίξεις καλύτερα και όταν έχεις απέναντι μια μεγάλη ομάδα συμβαίνει αυτό. Έτσι έγινε και με τον Παναθηναϊκό.

Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν σημαντικό στοιχείο η άμυνα μας. Ο Ξενοδόχοφ έπιασε δύο φορές την μπάλα και αυτό ήταν στοιχείο-κλειδί, όπως και ότι καταφέραμε να μπλοκάρουμε τον Βιγιφάνιες. Μονιάκης-Ρέντζας ήταν παίκτες κλειδιά, επειδή κόψαμε κάθε πιθανότητα για απειλή από τον Παναθηναϊκό. Ακόμη, έφυγε ο Μπεργκ από την περιοχή, ήταν σημαντικό που τον βγάλαμε εκτός περιοχής, γύριζε πίσω για να πάρει μπάλα».

-τη σχέση της ομάδας και του ίδιου με τον κόσμο: «Έχω μεγάλη μεγάλη σχέση με τους οπαδούς της ΑΕΛ και επειδή ο κόσμος έχει μάθει αυτήν την ΑΕΛ που πήρε το πρωτάθλημα δεν γίνεται να μην έχω στο μυαλό μου τα στοιχεία εκείνης της ΑΕΛ. Είμαστε κοντά στο να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και δεν γίνεται ΑΕΛ χωρίς κόσμο. Ας πάρουμε από εκείνη την ομάδα το στυλ και το ύφος. Ας πάρουμε αρχικά αυτά τα στοιχεία από εκείνη την ομάδα. Τότε είχαμε και τρομερούς αυτοματισμούς».

-το αν ασπάζεται την ατάκα του Αλέξη Κούγια τους παίκτες του Παναθηναϊκού (σ.σ. τους χαρακτήρισε αληταράδες): «Φυσικά και δεν ασπάζομαι κάτι τέτοιο, μια τέτοια κατάσταση. Είναι ανοιχτό το ποδόσφαιρο για όλους τους παίκτες και η κάθε ομάδα μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει».

-τον τρόπο που χειρίζεται το ρόστερ και τις μεταγραφές που θα γίνουν: «Το ποιοι θα είναι στο ρόστερ το αποφασίζουν οι ιδιοκτήτες και εγώ πρέπει να διαχειριστώ το ρόστερ. Ουδέποτε, είχα κάποια ενόχληση φέτος και πέρυσι για το ποιους θα πάρω. Έχουμε κλείσει δύο παίκτες που μου αρέσουν, τώρα πρέπει να πάρεις παίκτες που θα ταιριάξουν. Δεν είναι όπως το καλοκαίρι. Αυτοί οι δύο είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν ουσιαστικά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags