Facebook Pixel Δήλωση για τη... νέα Τούμπα: «Σε έργα που είχαν γίνει παλιότερα, είχαν βρεθεί αρχαία»!
| 2016-12-19 18:05:00

Δήλωση για τη... νέα Τούμπα: «Σε έργα που είχαν γίνει παλιότερα, είχαν βρεθεί αρχαία»!

Δήλωση για τη... νέα Τούμπα: «Σε έργα που είχαν γίνει παλιότερα, είχαν βρεθεί αρχαία»!

Για την ανακαίνιση στην έδρα του ΠΑΟΚ μίλησε ο πρώην υπεύθυνος του Ερασιτέχνη για το γήπεδο, ο οποίος έκανε και μία εκτίμηση για το πόσο μπορεί να αλλάξει το γήπεδο, αλλά και τι θα συμβεί σε περίπτωση που βρεθούν αρχαία κατά την διάρκεια των εργασιών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για την ανακαίνιση του γηπέδου της Τούμπας: «Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλουν να κάνουν αλλά σήμερα με τις τεχνικές και τα μηχανήματα που υπάρχουν, γίνονται τα πάντα. Αν δεν γνωρίζουμε τι θέλουν να κάνουν, δεν μπορώ να σας πω κάτι. Αυτές οι κερκίδες είναι παμπάλαιες, δε συμφέρει να τις φτιάξεις».

Για το θέματα της στατικότητας του γηπέδου: «Αυτό είναι γνωστό, γιατί το γήπεδο έχει ηλικία πάνω από 50 χρόνια».

Για την πιθανότητα εύρεσης αρχαίων: «Αν θυμάστε, παλαιότερα είχαν γίνει έργα και είχαν βρεθεί αρκετά αρχαία. Η αρχαιολογική υπηρεσία είπε ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Τώρα δεν ξέρω τι θα βρεθεί και αν θα βρεθεί, αν θα είναι διατηρήσιμο και θεωρήσει η αρχαιολογική υπηρεσία ότι δεν πρέπει να σκεπαστεί. Αυτό δεν μπορώ να το προβλέψω».

Για το ολικό λίφτινγκ στο γήπεδο της «Τούμπας»: «Αυτό είναι δύσκολο και θα στοιχίσει περισσότερα χρήματα. Άκουσα ότι θέλουν να σκάψουν τον αγωνιστικό χώρο, να καταργήσουν το ταρτάν. Αυτά μπορούν να γίνουν. Η γνώμη μου είναι ότι το λίφτινγκ δεν χωράει. Είναι σαν να έχεις ένα γέρο και να προσπαθείς να τον κάνεις νέο. Δε μπορεί να γίνει λίφτινγκ και να υπάρχει η απαιτούμενη στατικότητα. Αυτά θα στοιχίσουν πάρα πολλά χρήματα, περισσότερα από το να το γκρεμίσεις κομάτι-κομμάτι και να το ξαναφτιάξεις. Μέχρι πρότινος είχαν κάνει κάτι έργα τα οποία δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικά. Δεν υπάρχουν σχέδια για την Τούμπα γιατί φτιάχτηκε κομμάτι-κομμάτι και δεν υπάρχει ολοκληρωμένη μελέτη. Δεν είναι ακριβής η μελέτη που ψάχνουν να βρουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags